Automobilizam

1. Al su se izrokali na auto putu. 6 mrtvih 25 povredjenih, zbog magle.

2. Za audija mog nude mi talisman, 9 godina mladji je.
    Doduse nije pohvala za auto kad ti nude zamjenu za reno neki, samo spominjem cisto onako xD

3. Volvo dobar je.bitno je da je dobar mehanicki i tu da ne ulazes, a je li zakacen dje puca ti kurac

4. Gtd, uzmi Talismana, probaj. Lako je prodati i uzeti nešto drugo ako ti se ne svidi, pa makar uzeo i njemački auto :-)

5. Ne odgovara mojim potrebama, ne dam audija nikom sig

6. Pa to je poenta, Reno ti nameće potrebe za koje nisi znao da ih imaš LOL

7. Da, specijalne potrebe ti nameće ako voziš renoa seltik-skeč

8. Ja inače vozim megana i imam specijalne potrebe isto xd

9. U svakom skecu ima dosta istine xD

10. A realno prelazak na reno ka sa konja na meduzu

11. GTD nije vozio meduzu, kakav danak amaterizmu. Prvo pređi na Reno, probaj, pa onda govori da ne valja.

12. Ok brate, ja nijesam, ti jesi nek bude

13. lik ovde sto vozi relativno nov reno, sa skoro svim dodacima se konstantno zali na neka sranja. ne bitne stvari, ono da ti ode oko motora ili oko tockova, ali konstantno neke gluposti. tipa pokvari se senzor za kisu, auto nece da krene (nije bukvalni primer)

14. osim toga je ok valjda

15. To i jeste problem sa većinom francuza pa i korejanaca npr. Tipa, u firmi imamo dve nove kije sid i imaju neke idiotske probleme tipa maglenje i rošenje farova, na jednoj je već posle par meseci riknuo motorčić brisača, na drugoj se pojavljuje voda u gepeku itd. Ali ok, sklapaju ih ljudi koji prođu neku obukicu i rade 12h dnevno za 2 evra po satu.

E sad, recimo zadnjih mesec dana imamo 2 komada pežoa 3008 i 2 5008. Fazon menadžmentu su uzeli nove 3008, a nama dali ove stare (2012. godište su). Svi su 1.6 hdi automatici, koliko će još da izdrže pojma nemam kakvi su inače što se tiče pouzdanosti. Ali vidim da su svi imali po servisnoj knjizi imali neke probleme sa svetlima, klimom, retrovizorima, elektronskom ručnom, centralnom bravom i tako nekim glupostima.

Što se vožnje tiče zapravo mi se sviđaju, ali nisam baš za automatike u tim tipovima kola.

16. Da li ista normalno francusko i koreansko ima?

17. Od francuza samo taksi dvojka :D

18. Pa poluproizvodi su cesto jbg

Automatik bas je must have uz suv. Samo sto su kod francuza goli kurac najcesce. Renoov ne bi vjerovao potrosnju koliko podigne. Pezo zavisi od motora koji ide, onaj robotizovani je sklon kvarovima dosta. Svaki 508 sa njim iz uvoza je u kurcu, jer tamo je popravka bar 3-4 hiljade, najisplativiie prodati.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.