Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Prodajem a6 karavan dizel automatik 2008 ako neko oce
Karavana nece niko
Pa a6 je jedan od 5 gde je lepsi i opremljeniji karavan
Pasatu karavanu ako ne podigneš ručnu sam se odveze do kvantaške pijace. Xd
realno jeste ruzan ahahah ali za bas male pare je uletelo ovo a ima fazon 100 evra u limariju da se ulozi i top ce biti
Je to onaj što su ga uglomerom konstruisali?
https://parkers-images.bauersecure.com/gallery-image/pagefiles/190025/static-exterior/1752x1168/30161vol-1.jpg
nije, V70 je taj. Nisam video osobu mladju od 65 god da vozi ovo :)
dobar je
Pa ti imaš 65god.
pa zato
Mislim da je autor dodjos vozio tog volva, pa sacekaj njega da ti kaze da nije ruzan
Audi karavan samo ako je allroad
To onaj mrtvački ?
Nije allroad al je 3.2
Volvo s40 2002 godiste, 1.9 zeldi 85kw 116 konja, kako se pokazao auto zna li neko nesto da mi kaze, uleteo je za bas smesne pare, mehanicki je perfektan bukvalno
Dosta dobar auto, u taj motor vodi računa da nađeš pumpu gde je dobar dizel i nemaš problema, delovi su malko skuplji nego za neke druge (nemoj da uzimaš kojekakve zamenske jer su lošeg kvaliteta), kažeš da ima 100 evra ulaganja u limariju, proveri je dobro još jednom jer korodira svuda (čak do gluposti tipa unutrašnja strana vrata gepeka itd).
Koliko sam ja video i majstor, 100-150 eura maksimalno, bukvalno trunke korozije nema nego malo ulubljenja uglavnom na zadnjim vratima jer ga je zena vozila pa je kacila i gde treba i gde ne treba :D jutros sam ga dovezao kuci, videcemo kako ce da se pokaze.. Hvala na odgovoru
Ma jebes koroziju pa mator auto za soma evra gledaj kompresiju i dal negde baca struju ostalo je 50-100 evra popravka
Sto se toga tice tu je u fulu skroz, enterijer ocuvan, bas dosta opreme ima, al aj da ne baksuziram mnogo :D
Pa teraj onda dok ide kad ne bude mogao da prodje tehnicki daj ga u staro gvozdje tezak je makar
E to za tehnicki pojma nemam sta i kako jer vec dve godine nisam u Srbiji i blage veze nemam kakva su sad pravila.. Bukvalno naletim svaka 4 meseca na par dana i idem nazad, ali dobro registrovan je do juna pa ima i vise nego dovoljno vremena za eventualne popravke