C klasa uvijek je bila po zavrsnoj obradi bas dosta ispod e. Pa i za 190 najtrazeniji rezervni dio je bio trougao ventilacije na konzoli hahaha.
Ali najbitnije sto C klasa nije porodicno auto ako imas djecu. Ni citav taj segment. B i E vec jesu. Ili pasat 6 ili 7 2.0tsi. Taj 2.0 vagenov je kao nekad 2.0 opelov. Masovno se vozi u sportska auta, tjunirana itd, satiru ga i nista mu ne mogu. Jako zahvalan.
Ja glavu dajem da ovde osim mene niko nikad nije ušao u kamion
Kažu da je euro 5 dosta bolji i izdržljiviji
Najbolji drug ima 20 samo večinom 4 sovinci
Po pravilu moras uljnu pumpu da zamenis do 450 inace ce da zakuje
Sva elektronika mu ide preko motora greje se i pucaju kablovi
Inace odnos cena kvalitet Man je broj jedan
Mečka je bolja alo nije toliko za koliko je skuplja na odrzavanju
Eto ako sam pomogao
Top Boh brate, pomoglo je jesi lud, njesam odavno u tim vodama. Bice i euro 5 ali ovaj mora 6 biti. Man stize ili eventualno daf, jednog sam i gledao, kazu bolji je za sofera ali svakako ja ga ne vozim. Ovaj daf najnoviji ima uz doplatu kabinu koja je za pola metra duza od standardne, reci sta rade braca habaha
jebem li ga, ima tih, i nisu losi, al tt mi nekako uvek bio loseg dizajna.
bukv (vidis, upotrebljavam) svi ostali proizvodjaci napravili bolji dizajn toga.
al jebem li ga, sve to, ako vozi musko, mi odaje neki vonjcic sredovecne krize, al nemam pare da kupim nesto jace, pa nosim crvene pantalone i vozim fiat 124. :)
Bukv idealna situacija za 18i dobijes takav neki auto za mikro kurcenje. Stim da bi u takve aute pakovo iskljucivo 0,8cc motor radi manje noob debilizma.
Sredovecni ne voze ovakve aute ni u najgoroj krizi
Pezo samo hdi, benzinca izbjegavati.
C klasa uvijek je bila po zavrsnoj obradi bas dosta ispod e. Pa i za 190 najtrazeniji rezervni dio je bio trougao ventilacije na konzoli hahaha.
Ali najbitnije sto C klasa nije porodicno auto ako imas djecu. Ni citav taj segment. B i E vec jesu. Ili pasat 6 ili 7 2.0tsi. Taj 2.0 vagenov je kao nekad 2.0 opelov. Masovno se vozi u sportska auta, tjunirana itd, satiru ga i nista mu ne mogu. Jako zahvalan.
Misljenje?
https://www.polovniautomobili.com/kamioni-preko-7-5t/19625818/man-tgx-18400-euro-6
Samo euro 6
Ja glavu dajem da ovde osim mene niko nikad nije ušao u kamion
Kažu da je euro 5 dosta bolji i izdržljiviji
Najbolji drug ima 20 samo večinom 4 sovinci
Po pravilu moras uljnu pumpu da zamenis do 450 inace ce da zakuje
Sva elektronika mu ide preko motora greje se i pucaju kablovi
Inace odnos cena kvalitet Man je broj jedan
Mečka je bolja alo nije toliko za koliko je skuplja na odrzavanju
Eto ako sam pomogao
Bukv vozio sa 16god kamion
Dodirnuo ga nisam
Kamion vs auto x5
Pregled sine, dingospov, ko se zakuca modz samo popije ulje gospoda na spratu boc autičari rukama
Top Boh brate, pomoglo je jesi lud, njesam odavno u tim vodama. Bice i euro 5 ali ovaj mora 6 biti. Man stize ili eventualno daf, jednog sam i gledao, kazu bolji je za sofera ali svakako ja ga ne vozim. Ovaj daf najnoviji ima uz doplatu kabinu koja je za pola metra duza od standardne, reci sta rade braca habaha
Prekidaju proizvodnju audija tt. Smanjuje se broj kupea lagano.
Nekad pojam bio
https://m.youtube.com/watch?v=DuFYCTdWqzY
jebem li ga, meni taj tt uvek bio r8 wannabe. zenski mali auto, ko fiat 500.
nije steta
Ko opel tigra
Ne znam lep koncept mikro sportskih auta.
A bio je pojam kad je izašao sad se više niko ne okrece na ulici
Danas da bi se neko okrenuo mora prodje oklopno vozilo bukv ili produzeni kadilak
jebem li ga, ima tih, i nisu losi, al tt mi nekako uvek bio loseg dizajna.
bukv (vidis, upotrebljavam) svi ostali proizvodjaci napravili bolji dizajn toga.
al jebem li ga, sve to, ako vozi musko, mi odaje neki vonjcic sredovecne krize, al nemam pare da kupim nesto jace, pa nosim crvene pantalone i vozim fiat 124. :)
Bukv idealna situacija za 18i dobijes takav neki auto za mikro kurcenje. Stim da bi u takve aute pakovo iskljucivo 0,8cc motor radi manje noob debilizma.
Sredovecni ne voze ovakve aute ni u najgoroj krizi
da, motor kosilice da se ne debilisu i da se ne ubiju deca. tako nesto.
voze more.
Da i za alfe, sve, cim postanu matorije od 10 god zakon da se ubaci da mora se smanje na 1000cc dva klipa. I za bmw svakako osim usisivace verzije
a dobro jbg, tu najmanje bitan motor. mada ovaj sto sam kupio uopste nije slab motor, sasvim solidan za usisivac
Bukv spika za snagu motora je spika 90e stojadin jugo 10l/100km ne prelazi 110
Jbt danas za 500e ces uzeti fiata 120ks bukv nema vise kola neprilagodjenih normalnoj voznji gde moz bez zaleta izbrljavis
Bukv multipla 2004 700e 120ks
TT dobar kad bi mogli osnovci da ga voze jer nekad do prvog srednje prebacis 170cm a onda su muke božje ugurat se u ono i voziti duze od 20 min