Braco Vukajlijashi, shta da radim sa amortizerima, neshto mi yeah kruta ova mashina. U pitanju yeah punto. Da li da ga podmazuyeahm nekako, shta da radim?
Ima neko preporuku za mini ven il mpv kako god, nista fensi 2005-6-7 godište, al da može da gura relaciju Austrija Srbija 2 puta nedeljno? Konkretno motori koji su najpouzdaniji za tu pricu
kolko se razumem u automobile, a ne razumem se, to je idealna situacija za bilo koji dizel koji nije izakan prethodno, tako da bolje da se fokusiras na ostale stvari da budu kvalitetne, ne verujem da ce motor da ima problema ako vozi po autoputu 90% vremena, moz tako u beskonacnost maltene uz normalan servis.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ali je zujalica ozbiljna, ima fine motore ali vise nit je atrakcija kao ranije niti bih mogao sad da sjednem u njega
Tt nije zujalica.
Nije ni mikro.
Bukv kome se tt nije dopadao nije zasluzio da vozi vise od bicikla
Meni tt skroz bio ok manji polusportski
Pa ona crnkinja što se jebe sa itanom hantom ga vozi u mi2 uz onaj prejeben saundrak onda
Eh srednja školo
Kažem da više nije atrakcija kao ranije. Vjerujem da je vašoj generaciji bio i ostao impresivan ali moju je već zakačio R8
Audi TT kao deca smo se igrali
Šta voze vukajlijaši, ima li neko neku finu igračku ?
Multiplu jebenu al noviji model. Odvratan je al radi posao u fulu. Kao celt al sirotiljska var
Braco Vukajlijashi, shta da radim sa amortizerima, neshto mi yeah kruta ova mashina. U pitanju yeah punto. Da li da ga podmazuyeahm nekako, shta da radim?
Nabij ih u bulju majmune
U pitanju yeah* punto.
Hvala Shmo, ali vishe bih VOleo da sam chuo neki odgovor.
Shta bi? Nishta?
Pa reko ti glista Džim da ih nabiješ u bulju, majmune? Si probao to?
Ochigledno da to niyeah ulje koyeah njima odgovara.
Vole da vidiš što ja imam jednu krutu mašinu haha
Samo bilestein amortizeri mekhani, lađu voziš
A ono punto.
Ne, ovaj gambor pojma nema, nemoj ih samo nabiti u bulju sebi, već ih okreni na stranu, pa ih onda nabij duboko u bulju.
Ima neko preporuku za mini ven il mpv kako god, nista fensi 2005-6-7 godište, al da može da gura relaciju Austrija Srbija 2 puta nedeljno? Konkretno motori koji su najpouzdaniji za tu pricu
kolko se razumem u automobile, a ne razumem se, to je idealna situacija za bilo koji dizel koji nije izakan prethodno, tako da bolje da se fokusiras na ostale stvari da budu kvalitetne, ne verujem da ce motor da ima problema ako vozi po autoputu 90% vremena, moz tako u beskonacnost maltene uz normalan servis.