Automobilizam

1. Нек ми неко стручан објасни- код аута са двотактним мотором (Трабант, Вартбург, пољски FSM Syrena и тако то), зашто је хладњак контра од предње маске? Мсм, улога хладњака је да додатно охлади воду струјањем ваздуха? Јел ти мотори имају неки трол механизам за хлађење који ми не разумемо?
    ЕДИТ- сазнао сам решење, поделићу:

The radiator behind and above the engine is from when the cooling systems worked on the thermosyphon principal and many vintage cars (both 2 stroke and 4 stroke) have cooling systems that work this way. It relies on the hot water rising to the top to circulate the water. Later designs incorporated a water pump, but left the radiator in the position needed for thermosyphoning to work.
    Some 2 stroke engines have 2 or 3 sets of ignition contact breaker points on the front of the engine, so with those engines it made sense to leave the radiator behind the engine after the cooling systems were improved by the addition of water pumps as it allowed easy access to the contact breakers.

2. Kako bi kurvu docekala cigla da mi ovako stane na Evo X . Ne bi je prepoznali vise... :D

3. Krvnički.

I dalje ima ovih Rusa što se bore za pravdu:
    http://www.youtube.com/watch?v=SYDQiGPA3jM

Ođe taksistima lijepiše.

4. I dalje ima ovih Rusa što se bore za pravdu:

Гледао сам овај снимак. Са овим таксистом су имали проблема раније, па су очигледно довели овог лика да га испребија. Некул је то, јебига. ОК што лепе те налепнице, али није баш у реду да доводе батинаше ма колико да је неко бахат. Мало квари читаву поенту покрета.

А покушавао сам да укапирам ко организује ове ликове и сиромашно знање руског ме је довело до закључка да су почели као НВО са ентузијазмом, па су их после преузели Путинови "Наши" да би скинули етикете хитлерјугенд које им неки лепе и да сад то праве као франшизу по градовима. Баш ме интересује како би то прошло код нас, верујем да не би било толико занимљиво, ипак су Руси луђи.

5. Ne vidim onog plavog više, što liči na Milana Stankovića.

Kontam da bi kod nas dobijali batina redovno, jer bi u njihovim redovima bili neki nesrećnici lolo

6. Odličan "special".

7. Evo sad bas stavio da se skida... Je l' planiraju oni nove epizode da izbacuju? Dugo ih nema nesto...

8. Kontam da planiraju emitovanje za januar/februar, ko i prošle godine. Eno oni Argentinci ih zamalo ne premlatiše.

Ja se sjećam da su (čini mi se) Vijesti puštale prije neku godinu serijale (od 8. do 15.), pa kad ponestane ponavljali epizode. Hiljadu puta odgledah onaj američki specijal. Jes dobar. Još mi dosadio nije lolo

9. Kako je moguće da Jugu svetli svetlo za rikverc iako nije u rikvercu nego u 1-2-3?

10. Vidi da nisi ubacio u rikverc.

11. Nisam ja lolo, nego gledam juče uveče lika ispred sebe na semaforu, svetle mu sva bela svetla, ja rek'o šta sad da l' hoće nazad ili šta, kad on kreće napred lagano, i dalje mu rade sva svetla, vozim 2 km iza njega, sve vreme mu rade sva zadnja svetla.

12. Negde ga zajebava masa...

13. A ko ga jebe, i ljepše ako svijetli. Još ako je ono svjetlo ispod branika svoja možeš komotno ugasit'.

14. Kampanja protiv vožnje u alkoholisanom stanju.
    http://www.youtube.com/watch?v=CERT0xNFGo4

Sudar, klasika. Mogli bi biti malo kreativniji.

15. Sad ne daju da registruješ ako imaš kaznu. Nego i za to ima rješenja.

16. http://www.vrelegume.rs/vesti1/fiat-investira-milijardu-dolara-u-tursku-aktuelno/
    Ovo možda i ne bude loše (nada najzanja umire). Najbolje Tempre su iz Turske došle.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.