Automobilizam

1. http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&nav_id=921953

pazi ovo, japanski model swifta 5 zvezdica, indijski model 0.
    to je ono sto sam pricao, mnogo zavisi kod automobila gde je napravljen, i ko je davao delove.
    nek je mercedes, ako je pravljen u beogradu, imace iste probleme kao i ikarbus, pre ili kasnije. ko kletva :)

2. Celt poslije kratke vožnje Tesle Roadster-a:
    http://www.dodaj.rs/f/28/4S/354oHR6D/celt.jpg

3. taj small overlap test skoro sve automobile sjebe potpuno.

4. A što ćeš, kombi. Bar je jeftin. Ne kupuješ ga da se slupaš lolo

5. ovo pricam iz iskustva - znas koja je razlika u nekom uredjaju iz moje firme koji je napravljen ovde, ili u nemackoj, i u isti taj napravljenom u kini, za istocno trziste.
    samo oklop i logo isti. stede firme na siromasnim trzistima, naprave isto, ali od losijih materijala ili komponenti, i ono suplje.

6. https://www.youtube.com/watch?v=lkX16uDkHm8

Ovaj je malo bolji.....

ovo pricam iz iskustva - znas koja je razlika u nekom uredjaju iz moje firme koji je napravljen ovde, ili u nemackoj, i u istom tom napravljenom u kini, za istocno trziste.
    samo oklop i logo isti. stede firme na siromasnim trzistima, naprave isto, ali od losijih materijala ili komponenti, i ono suplje.

Šta pravite?

7. pa, skoro sve :)
    od senzora, preko automatike za male i velike struje, uredjaja za elektro centrale i prenos, do robota. verovatno i u automobilima ima nekih komponenti.

8. A ođe ti je sve nižeg kvaliteta. Ponekad je bolje kupiti auto uvezeno iz Njemačke nego ođe od prvog vlasnika.

9. ja mojega uvezao iz slovenije

10. Lepa firma :)

Nego kad smo kod auto elektrike, čitao sam bio da je u prve serije pasata b6 bio ugrađivan neki mađarski anlaser koji pregori posle 2-3 meseca lol

Edit: možda je samo do održavanja, ali u Švedskoj nema ni jednog auta da ima rđe. Čak i oni koji su skloniji tome (astre, vektre, w210, mazda 6).

11. Vode ljudi računa, to je jedino. A i da neće, neđe su prinuđeni. Mislim da u Švajcarsku ne možeš registrovat' kola ako su zarđala, nedaj Bože trula. A ođe narod nema para ni da živi, a ne da krpi kola.

Nego kad smo kod auto elektrike, čitao sam bio da je u prve serije pasata b6 bio ugrađivan neki mađarski anlaser koji pregori posle 2-3 meseca lol

Ja sam čitao da Slobodan Milošević nije umro. Kao lažirao svoju smrt, a sad je sa ženom i đecom u Rusiji. Holandski zatvorski ljekar je dvije neđelje prije smrti u krvi Miloševića našao trag lijeka "rifampicin", koji snižava efekat ljekova protiv visokog pritiska, koje je Milošević koristio. Toksikološko supervještačenje Instituta za sudsku medicinu Univerziteta u Bonu je otkrilo prisustvo još jednog lijeka - "droperidola", koji prema objašnjenju farmaceuta spada u grupu antipsihotika, koji ljudski organizam može dovesti u stanje potpune obamrlosti, neke vrste dubokog sna, nalik smrti. Kada je navodno umro zatvorske kamere su bile isključene (prema tumačenju stručnjaka), a Karla del Ponte je izjavila da te noći nije bio na redovnom pregledu.
    Ta priča ima smisla, s obzirom da njegov brat živi u Rusiji.

12. paninaro
    ja mojega uvezao iz slovenije

Zar nijesi uzeo u Voli Motors?

13. GTD šta sad vozi Slobo, zna li se? Njemačko auto ili se pak odlučio za lajku

14. Nije produževo vozačku, pa ga jednom uhvatili i prijetili Hagom. Od tada ne vozi. Tako pišu.

Prištevcu, pošto cijene toga? Imam ja panter, pa sam zainteresovan.

15. Da ne ispadnem sad licemer :)

Mada sumnjam pomalo u ovaj video, ipak je DS imao jaku i modernu šasiju (bar za to vreme)

http://www.youtube.com/watch?v=9VdZaI9zbUs

16. Pa i Golf je imao jedan od boljih kaveza u klasi u svoje doba (dvojka i trojka su prošli one američke kreš-testove, što tada nije svak prolazio, mislim da ima neđe i emisija đe se vodi ta diskusija) pa viđi kako je završila. Što je auto mlađe to je sigurnije, jebi ga. Tad se na to nije ozbiljno gledalo.

17. Mira garant tera lajku, ona neće da izda principe kao vi sad za gej paradu, dobro ih niste cvećem zasuli na sred podgorice..

18. Šuti, ja idoh. Vas sam promuko bio. Policije za izvoz ima, 1800 pandura.
    Loše smo se pripremili, pa ne bješe udarnih brigada.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.