Automobilizam

1. AHAHAHAHAHAHAH, a da l' je stavio farove od e39??? :D Ahahahahah. Sad cu da probam da nadjem u kompu slike jednoj Jugica sto sam video u Smederevu. Pozadi mu namestene stopaljke id trojke E36. Malo su preterali, ali je mnogo rada ulozeno u njega, i para...

2. Jebo mu je majku.

Oće li ovo kod vas da uvode vinjete i satelitima prate kamione? A ču 60 eura.

Evo one trke:
    http://www.youtube.com/watch?v=PlFiKo64kQw

3. Owners of italian cars approve it lol

Nego, jel sranje onaj 2.0 DI 82 ks motor iz Vektre B pre restajlinga, konkretan auto je 96' godište?

4. Išao sam sa zetom da gledamo par vektri i astri. Lik se zalepio za dizele (naročito pomenuti primerak), a ja lepo hoću da mu prodam moju vektricu lolo

5. Probaj WD-om da ga odlijepiš.

6. Nek vidi bar DTI (koji je sličan ovome prvom) ako ne uspije odljepljivanje. Vektra je preteška za ta govna. Pumpa zna da crkne iznenada. I troši masu kroz grad.

7. Gledali smo i DTI. Možda čak i dođe u obzir Astra G 1.7 DTI.

8. Ja bih do dvije hiljade Audi 80 noviji. Osim ako ima taj trip oko godišta.

9. Ne znam da li u gepek mogu da mu stanu 2 para dečijih kolica i prateća sranja koja se nose. Pre neki dan kad je bila sestra kod nas, morao sam da je vozim tamo i nazad i uzeo sam ćaletovog mondea karavana i bilo je zauzeto cca 70 % onolikog gepeka lolo

10. Jaje ono ima mali gepek, četvorka ne.

11. http://www.automagazin.rs/slike/vesti/20141113063601_photo_0.jpg
    Najluksuzniji Mercedes kuca na vrata. Kompanija Mercedes-Benz, pred međunarodni autosalon u Los Angelesu, prikazala je prve zvanične fotografije modela Mercedes Maybach, koji je praktično produžena S-Klasa sa još više luksuza i elegancije...

Preljepo.
    Ova Mečka ili RR će mi biti sljedeće auto sig.

12. Ova Mečka ili RR će mi biti sljedeće auto sig.

Možda za jedno 20-30 godina u ovim, našim, balkanskim uslovima.

13. ja bi u ovom voleo da me voze, za voznju bi pre nesto jace nego veliko :)

14. Ovo je dušu dalo za kurčenje. Npr. kroz Njegoševu.

15. Greota bi bila da se ovaj auto uzme sa dizel motorom

16. Tj ako dizel uopste postoji kao opcija, sto bi bio greh

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.