Automobilizam

1. vidi narandžaste boce, ugradili plin u meklarena ;)

2. http://i.imgur.com/BJbD0fC.png

Em je previše plastičan, em mi je volan smešan (neam pojma zašto)

3. vidi narandžaste boce, ugradili plin u meklarena ;)

lol noob lol.
    to zaštita za uši, možda i interkom ko u malim avionima da mož da razgovaraš sa saputnicima zbog buke motora.

4. Ali kupio bih ovaj 4c za jedno 10 godina kad mu cena padne na 3-4 000 eura.

5. celt ozbiljan previše :(

6. Mickey Savage-tronic

7. Bolje je da duva između šajbne i stuba, ko u Audi.

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ni-kapi-alkohola-za-vozace-do-24-godine
    Evo i kod nas novi zakoni. N'o dobro, 0 i 0.3 se na isto svodi. Ne znam što nijesu 0.1, s obzirom da im dregeri pokazuju toliko kad se čo'jek najede grožđa. Kontam da će 0.1 u avgust sljedeće godine dopušiti.

8. Ako neko planira da kupi novo maserati vozilo neka to ucini dabas. Povodom crnog petka maserati daje 30% popusta :)

9. Može li na lizing?

10. Ma mislim da moze sve kod njih, cak i staro za novo.

11. Jutros jedva upalih kombi, jebem ti reno i bogove i majke i lož ulje xD

Pukao mu jedan grijač a akumulator je u pokušaju, nije akumulator. I pun je lože koja je na temperaturama koje vladaju ovog jutra jebena melasa a ne ulje.

I izgleda da je sjebana potisna štangla na servu, imaću upalu mišića samo što sam ga preparkirao, stari će najebati, on ga vozi do Bratunca, Fap pa et' :D :D :D

12. Ja u 6 jutros sa đogatom bez garancije upalih isprve. Dobro, u garaži je. I ED je u njega, pošto me je jeftinije ispalo.

13. http://www.vrelegume.rs/vesti1/za-voznju-bez-dozvole-pola-miliona-dinara-kazna-reli/
    Koje gluposti ponovo počeše...
    Da se ja pitam pri polaganju vozačkog bi ljudi morali da na auto put poćeraju auto 140, da vide kako se ono ponaša pri većim brzinama, a ovi 'oće da ograničavaju na 90. Na kraju tog evolucionog procesa postojaće samo nacija debila koji voze 10km/h ispod ograničenja, a kad popiju pivo maše brzine i pedale od stra'a.

14. Sve zavisi od auto škole kako organizuje ispit. Npr. kod nas je poligon van grada i sad u auto školi gde sam ja bio (kada instruktor organizuje polaganje), odradiš poligon, uđe ti komisija u auto, cepaš prilično prometnom magistralom 6-7 km (60 i 80 ograničenja), voziš 15 minuta po gradu i ostaviš ih u gradu pa instruktor vraća kola na poligon. E sad, bilo je i drugih auto škola i kada u mojoj auto školi gazda organizuje polaganje, gde svi prvo završe poligon, pa onda idu u grad bez te vožnje na magistrali. Tako da su polagali ljudi koji nisu vozili preko 30 km/h i koji nisu ni u 3. ubacili nikad.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.