Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. mogli su svi da prave reakcije ali nisu mogli da ocjenjuju odma meščini, nemoj nam na regularnost udarati thinkeru, nemoj da se pozežemo banovima!!!!!!11111

2. StefanKostić

Emo cave ištu kulen, emo cave se moraju zadovoljiti kulenom.

Добићеш кулен срцко, само среди код Кајзена оно за реакције и 30 минута <3

3. Него, да ли си ти човече стварно ишао да тужакаш људе тамо неком мудоњи због Вукајлије? Обустављам сваку врсту зајебавања народа на интернету, шта ми треба да ми сутра закуца Матијевић на врата и да ме туче сухомеснатим прозводима жњ категорије.

4. хахаха, па него како, та фирма ми даје плату...пооовелику плату, наравно да ћу да тужакам..боле ме бриге.

5. хахаха, па него како, та фирма ми даје плату...пооовелику плату, наравно да ћу да тужакам..боле ме бриге.

Pih

6. Ovaj put smorio definitivno. Na 9 njegovih profila(ova 4 su preostali), ima ukupno preko 30 banova za hejtovanje,;lajkovanje sebe samog, spemovanje, reklamiranje, vređanje, itd, itd...i ne zaustavlja se nikako.
    Nije mu problem da reši i ukine ovaj trajni ban, pošto Kaizen sluša sve što mu on kaže. Tako je rekao više puta...'ajde mi to da proverimo

ovo je razlog za njegov ban

7. Ма ти ме крпо прогониш још одавно, запамтио сам ти хејт коментаре...ниси ти невинашце као што се представљаш..пуна си бактерија крпице.

8. Deportovati burićima za nuklearni otpad u neki napušteni rudnik, zapečatiti, i ne pušćati van.

Kolko burića treba i koji rudnik?

Da se i ja ovajdim.

9. 000Ма ти ме крпо прогониш још одавно, запамтио сам ти хејт коментаре...ниси ти невинашце као што се представљаш..пуна си бактерија крпице.

Žrtvuj kilo neke kvalitetne suhomesnate prerađevine za informaciju moderatora koliko sam dao pluseva a koliko minuseva svim tvojim nalozima.
    Misim da bi na kraju morao i meni dazapakuješ najkvalitetniju šunku kad bi saznao.
    edit:
    1535
    Glasovi za 62
    Glasovi protiv
    (pre 7 meseci)

10. Елем, ја се вратијо и оћу да будем пуноправан члан. Без троловања али ћу да лупам минусове кад год мислим да нешто не ваља...на квалитет увек плус.

Живи били, одох у пивницу.

11. Немој да излазиш на та потенцијално ризична места без газде.

12. thilmo je thinker, iluzija, most?

13. i ja sam zapanjen, đe tu čojstvo pitam ja vas...

14. хахаха, па него како, та фирма ми даје плату...пооовелику плату, наравно да ћу да тужакам..боле ме бриге.

Osecam nalet hladnoce... a ne, to je IQ na sobnoj temperaturi.
    Dobis znacku u gujcu, sa tom povelikom platom. Svet koji mlati pare ne visi ovde po ceo dan, zato sedi 1.

15. dal me ložite da niste znali za thilmo-a?? lol

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.