Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. едит: И нисам хејтер, ово су ми прва два бана за хејт икада.

Kako te bre nije sramota? Mator konj, a laže...

Na 9 njegovih profila(ova 4 su preostali), ima ukupno preko 30 banova za hejtovanje, lajkovanje sebe samog, spemovanje, reklamiranje, vređanje, itd, itd... i ne zaustavlja se nikako.

Hoćeš da kažeš da moderacija laže?

2. Да, то није истина, као што рекох.

Него, знате како је настао Несс?
    Његова кева радила у некој биртији, кувала кафе и то. Наиђе неки цига, али отмен човек, из Дизелдорфа, и затражи да му направи нес, она каже "Шта ти је то коикурац", цига господин понуди помоћ "Ош ја да ти га направим" она климну главом и он је заскочи и направи несс-а.

3. какав си маг хумора, деки би ти позавидео

4. Него, знате како је настао Несс?
    Његова кева радила у некој биртији, кувала кафе и то. Наиђе неки цига, али отмен човек, из Дизелдорфа, и затражи да му направи нес, она каже "Шта ти је то коикурац", цига господин понуди помоћ "Ош ја да ти га направим" она климну главом и он је заскочи и направи несс-а.

Jel ovo trebalo da bude smešno?

5. Не, то треба да га пецне и да почне да му ради сујета као и увек, и онда је смешно кад се нервира, а фолира да му је свеједно.
    едит:
    8 месеци касније у породилишту...
    http://www.dodaj.rs/f/1I/T8/1NSAyavL/vuka1.jpg

6. какав си маг хумора, деки би ти позавидео

xD

7. Mene je mozak zaboleo upravo.

8. Не спемујте више, затрпаћете ми пост.
    едит:
    Нека, нек гледају како сам га изјебо на брзину. Несквик-Кад изјебеш несса на брзину опаааааа

Нећу више овде да постујем док ми не стигне кафа. Овер енд аут.

9. I treba. Bolje mi da ti zatrpamo nego da još ljudi vidi ovo.

10. koliko treba postova za jednu stranu?

11. aha, sad vidim i ja. Kraj.

12. хахахахахахах, педери једни удружени.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.