Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Prokleti Burzum jebeno pleni!

2. Хехе добар добар

3. jebote forumski printovi tipa UMRO JE -KURD, DA LI BOG POSTOJI - GOSPOD BOG, NAJSMESNIJE IME -RADOS, nisu jebeno smijesni. batalite. mislim da su isli banovi za takve gluposti ranije....

4. Sedplas me preteko, padaće banovi za ovakve printove, pamet u glavu.

5. Пише лијепо "Смешан принт-скрин са Вукајлије". Шта ја сад треба да радим? Да нађем неку слику курчине и окачим? Је ли?

ЕДИТ: Ахаа, ок. Моја грешка. Не прегледам задње стране...

6. pa da "smijesan". ovo je prestalo da bude smijesno drugi dan nakon otvaranja foruma.
    nisi jedini gavrane. u zadnjih par strana je bilo jos takvih

7. http://i56.tinypic.com/2ioz9s.jpg
    Pretražih temu u potrazi za jednim printom i naiđem na ovo :)

8. ebote forumski printovi tipa UMRO JE -KURD, DA LI BOG POSTOJI - GOSPOD BOG, NAJSMESNIJE IME -RADOS, nisu jebeno smijesni. batalite. mislim da su isli banovi za takve gluposti ranije....

Znam, i nije smešno ali nekako je gotivno jer ko o čemu baba o uštipcima

http://i49.tinypic.com/mjwneo.jpg

9. ccc Djoni, Djoni, zajebavas malo, a?

10. ccc Djoni, Djoni, zajebavas malo, a?

lolololo

11. Ја сам се искидао кацам видио ололо

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.