Doživljaji iz GSP-a

1. Buksno, pa šta se žališ?! I onako bi ustao da bakuta sedne! :)) Hahahaha!

2. Хахахахаха, па ја би устао одма', ал' овако је она испала хулиганчина, курчи се по бусевима :)))

3. Babe su čudo. Jednom prisustvovah epskoj sceni. Tramvaj 12 staje na Slaviji. Jedno slobodno mesto, negde na sredini puta između drugih i trećih vrata. Na jedna vrata se uvlači jedna matora baba, na druga se uvlači jedna još matorija. Kada su obe spazile slobodno mesto, dadoše se u šprint, kao da igraju muzičke stolice, majku im jebem. Ova nešto mlađa baba stigne prva i uvali svoju guzičetinu, ali iskusnija baba se nije dala nego je složila tužnu facu i rekla: "Ne mogu da stojim..." Ova mlađa baba joj je, u stilu pobednika viteza, ustupila mesto.

4. Znate one male Žute autobuse,Trovratni u kojima je Leti upaljeno grejanje a prozora nema.
    Ulazi kontrola i neka namćor žena koja zagleda u markice da li su rupe na broju sve sve do mmetra. I dođem ja pokažem joj kartu neprobušenu i ja kao
    "nemam gde da otkucam" I ona kao
    "pa mogao si do automata da odeš" A ima samo jedan automat kod vozača a ka sad za zadnje strane preko mase ljudi da bi probušio markicu ne pada mi na pamet. I ja kao "PA vidite gde je automat" I ona "ne zanima me,izađi na sledećoj"
    I ona dođe isprazni ceo bas

znam da neke ridžovanice daju da se ode do automata i probuši,ali ova hteo sma da joj lupim šamar ali nisam imao srca da je pošaljem na urgentni.

5. U njihovo vreme se znalo da mlađi popuštaju. :))

6. Sedim ja u troli, a preko puta mene dekica isti Zmaj Jova pod stare dane, seda kosa i ona seda bradica, oči...ma pljunuti. Duboko razmišljam o reinkarnaciji, kad me neko kucnu o rame, okrenem se, kad bakica koja sedi iza mene (identičnog izgleda i glasa kao baka iz Jagoda u grlu), polagano i tihim glasom kaže: "Reći ću ti nešto, ali ćuti, ne pričaj dalje, ovaj smrdljivi deda je fuj, ne bih ga mogla poljubiti u usta nikada! Fuj, one dlaketine!"

7. Hahahahahahaha, nat, mislim da nemam bolji doživljaj od tvog.

Jedan glup.

Ja se vraćao kući novosadskom 7. i jedna drugarica koju sam sreo u busu nakon par godina me zapričala i ja u zadnji sekund primetio da trebam da izađem. Krenuo sam da izletim i pukla mi šipka posred čela i ja ladnjaka išao do vrata u limbo dens stilu, onda se izvio napred i iskočio iz busa taman da uplašim jednu babu.

8. U 7 u NS me neka baba lupila po ledjima da joj ustanem a, u 12 se neka tetka utripovala da sam trudna pa zamolila neku ribu da mi ustane.

9. Kragujevac, linija 3, bus bio krcat, i kod Doma samoupravljača izlazi njih dvoje, neka devojka 25 godina otprilike i klinac od koga je veći ranac, i vozač zatvara u trenutku kad je klinac izlazio i ostane mu zaglavljen ranac između vrata, srećom pa ih je lako otvoriti ručno pa je neki deda uspeo da odglavi ranac na vreme jer je volina već stisnuo gas mislim da bi od klinca ostao samo ranac posle nekih par metara lolo
    Inače posle su hteli da linčuju lika ali neka žena ih je smirila na vreme.

10. Imate i onaj fazon za Bakutanere kako da vas nateraju da ustanete ako imaju one cegere

baba će namerno stati pored vas
    i dok drži cegere u kesi ima da ih pusti da se klate u ruci da bi vas u krivini roknuli u facu sa istima
    I pogled im je u fazonu
    "e daj ustani"
    Nit izvini.
    Ja sam se bio iznervirao jednom ustao i rekao joj
    "evo ti mesto baba kad si ga željna"
    Ceo bas u komu,a baba turila cegere na sedište i na kraju nije sela.

11. U 7 u NS me neka baba lupila po ledjima da joj ustanem a, u 12 se neka tetka utripovala da sam trudna pa zamolila neku ribu da mi ustane.

Izbaci slatko i hleb, rezultati su čudesni!

12. Izbaci slatko i hleb, rezultati su čudesni!

Nisam debela, imala sam siroku tuniku. Imam 60 kg a visoka sam 168cm. :)

13. Nisam debela, imala sam siroku tuniku.

To svi kažu. Priznavanje problema je prvi korak ka njegovom rešavanju.

14. Imam 60 kg a visoka sam 168cm.

:D :D :D

15. To svi kažu. Priznavanje problema je prvi korak ka njegovom rešavanju.

Zažalićeš što si to rekao, ja te samo upozoravam na vreme jer znam šta Vejv sve može da uradi.

16. Zažalićeš što si to rekao, ja te samo upozoravam na vreme jer znam šta Vejv sve može da uradi.

Mislim da to nije tema ovde. :)

17. Nije još. Ali biće, ako bude onakav kakav je bio na temi Partizan-Zvezda.

18. Ne idem na tu temu.

19. Vraćao sam se noćnom sedmicom.....bila je poluprazna..paralelno sa mnom u drugom redu sedista je sedeo sam lik odvaljen ko filipinska kurva.... ispred njega tri reda praznih sedišta.....negde kod 6 kaplara kad bus skreće ka Hajatu lik baca peglu u mlazovima jedno dobra 3 metra.....vozač staje ...dolazi do njega daje mu kintu za vodu i salje ga na trafiku. Lik se vraća ovaj mu daje maramice i kaze aj sad ribaj sve....Neću pominjati kako je bus zdibao....Ovaj mučenik je razmazivao buljuvotinu negde do Kineza, otisao je na zadnja vrata, na sledećoj je trebao da izadje....pre nego sto je vozač otvorio vrata ovaj je opet bacio peglu al po stepenicama i zapalio .......

20. Koji ste vi jebači majku mu.Kod nas se gradskim ne voze dobre ribe.Ustvari uopšte se ne voze osobe ženskog pola ispod 40 godina gradskim.I sad kad čitam Dzimija, Pranka i ostale jebače kontam pa gdje ja živim jebote.Jednom je pored mene sjela neka vr' studentkinja i to je to.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.