Doživljaji iz GSP-a

1. Jebote Cenotaph, pa ja sad u podne isao dve stanice do ortaka, i sedeo pored vrh ribe, ja ne znam de ti zivis :)

2. Jebote Cenotaph, pa ja sad u podne isao dve stanice do ortaka, i sedeo pored vrh ribe, ja ne znam de ti zivis :)

Koliko ja vidim, u tri pizde materine.Pored mene su uvjek neke baba i dede sa cekerima, zbunjena žena koja svake 2 minute pita ''Jel ovo bus za Ilidzu sinko?'' i neki namrgođeni studenti.Nema ribe ni za lijeka.

3. E jebiga sad, jedino da preselis u Beograd pa da gledas dobre picke u busu, ne znam sta da ti kazem.

4. Sjetio sam se.Jednom sam uvatio bus za Trnovo i naravno bio je pun, pa sam pola sata bio pribijen uz neku rumenu seljančicu.Eto.Vrhunac mojih seksualnih podviga u busu.

5. Nisu rumene seljancice za bacanje.

6. A pajz ovo: Scena iz polupraznog i smrdljivog tramvaja, prošla zima, napolju -15, u tramvaju -18, curi mi nos od hladnoće, bole me sinusi, potpuna koncentracija na disanju...prolazi lik pored mene, onako, pristojnog izgleda i kaže: Smrz’o!
    Ja ga iskuliram, kad on opet, otišao do srednjih vrata i vraća se i ponovo u prolazu kaže: Smrz’o! Pomislim, ma koja budala, kad evo njega opet: Smrz’o!
    Ja ne izdržim i kažem: Šta ti je čoveče? A on na to:Kurac mi se smrz’o bre!

7. ziva istina isli ja i drug basom i mog ortaka pocne da pipka tamo neki lik bukvalno da ga vata na sred basa i mom ortaku dopizdi i ispegla ga od batina i ceo bas stane na stranu pedera cak nas i vozac izbacio jer ga je prebio xD

8. Vraćanje sa Mišom 23ojkom iz Pionira - neprocenjivo. U jednom busu 200 grobara, kao sardine poslagani i pevamo (jer pobedili smo, normalna stvar), ali oko Miše ipak krug od dva metra slobodnog prostora jer zdiba - za oči ujeda. Srećom siđe na sajmu uvek da čeka za Obrenovac. Jebaće vas Miša Tumbas!

Немојте ја да почињем са Мишом и његовим испадима на релацији БГ - Обреновац и назад. Бем му миша, тај човек не уме да прича нормално, него се увек дере краљ... И то нешто кења и кења и кења, то није нормално, а свима смешно, нико га не прекида :))

9. Ovo se desilo pre 4-5 godina... Ne sećam se koji bus je bio u pitanju, uglavnom, podnevni špic, krkljanac unutra, malo dalje od mene stoji jedna simpatična devojka koju sam sve vreme snimao da bi odmarao oči a iza nje stoji neki poluraspali penzos koji kvari celu sliku. U jednom trenutku devojka se okreće da bi pogledala kroz prozor ili šta već, i nadje se maltene lice u lice sa penzosom... U tom trenutku matori joj kine pravo u facu! Nisam zanao da li da se smejem ili da plačem... Zapravo, radio sam i jedno i drugo! :D

10. Vozila sam se praznom trolom, pošto je moja drugarica naterala lika koji je taman krenuo ka garaži da nas odbaci do centra. Smešni su mi bili ljudi koji su očekivali da trola stane, mislim da su nas baš onako ishejtovali.
    Sad sam tek provalila da je lik išao ka garaži u sred bela dana zato što je bio žešće nadrogiran, ili pijan, jasno mu se videlo po očima, ali de sam tad znala kako izgleda nadrogirana osoba. Ali bio je kul.

Dva puta sam pala u autobusu, jednom na nekog dedu, drugi put na nekog lika. Obojica su mi se smejala sve dok nisam sišla na stanici.

11. LUDI CAK

Prank, moze dva piva, bez samara, al sledeci put da JEBES :)

Čače, pa nemoj u glavu! :D Nah, sad mi je glava u betonu, molim lepo, ja se čovek uozbiljio, ne krešem sa strane. :)

Cenotaph, najbolje trase za balavljenje su ti 31;29;52;65. Neprejebivo. :D

12. E pa jebiga, da idemo na pivo sledeći vikend, i taman se provozamo tim tvoj jebačkim trasama, da vidimo ima li šta.

13. А оснивача теме не зовете на јебавање по бусу?
    Какви сте ликови ццц...

14. Pa L0L-e, jebiga, moraš da se javiš, evo ako oćeš, pođi sa nama u ove drumske jebačine lololo.

15. Čače, pa mogli bismo da se organizujemo nešto... Neko cirkanje, casual... Pa dobre su trase, dete mu...:)

L0L-e, bez dva piva, piš' propalo. :)

16. Mogli bismo stvarno, evo sledeći vikend banemo u trijeskeca sa 3-4 piva, i vozimo se dok ne popijemo. Eto, pa pičke ako dođu, dođu, ako ne idemo u drugi bus.

17. Evo, ja potvrđujem za 65 :) Na toj relaciji imate 2 (možda i 3) srednje škole ako volite mlađe, a i studentski dom ako volite malo starije devojke :) Mislim da bi se i komšija Reme složio, on najbolje zna :)

18. Jeste, 65 je dobar, ide pored Politehničke i Studenjaka, Devete, Desete, a dalje u Starom gradu ne znam tačno, ali ide blizu Pravnog (relativno).

19. LUDI CAK
    Mogli bismo stvarno, evo sledeći vikend banemo u trijeskeca sa 3-4 piva, i vozimo se dok ne popijemo. Eto, pa pičke ako dođu, dođu, ako ne idemo u drugi bus.

MOJ BRE ČOVEK!

forget-me-not
    Evo, ja potvrđujem za 65 :) Na toj relaciji imate 2 (možda i 3) srednje škole ako volite mlađe, a i studentski dom ako volite malo starije devojke :) Mislim da bi se i komšija Reme složio, on najbolje zna :)

FMN, imaš tu V Beogradsku, moju "dragu" Filološku, UTŠ, Pravno-Birotehnička, i to ti je to. Valjda.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.