Doživljaji iz GSP-a

1. Pre nekih godinu-dve išo ja sa ćaleto kod mojih u CG, išli busom. I sve bilo normalno, nije bilo nikakvih gluposti, ispada kontrolola ili čudnih putnika. U čemu je foram. Sta li na stanicu u Vrnjačkoj Banji i reko vozač da imamo 10-ak minuta pauzu. Ja ostalu u busu, bio nešto smoren i meni ćale kaže da sedim tu a on da ide do wc-a. I ja lepo sedim čekam da se vrati otac, kad ga nema već deset minuta ja već počnem da se plašim, em sam bio relativno mali em bile karte kod mog ćaleta. Vrata već počela da se zatvaraju i bus polazi a njega još nema. I ja se izderem "Stani te!" I vidim moj ćale trči ka autobusu i u trku zakopčava šlic.
    I on ulazi u bus i svi ga gledaju ko marsovca. Teo sam da ga oteram u kurac tad.

edit: Nije neka fora, više je bilo neki blam.

2. Pre neki dan kad sam išao na bazen,držim slušalice u ušima i slušam muziku na fonu...Odjednom vidim da mi neka baba pokazuje nešto glavom.Odjednom kreće da se dere i ja izvadim slušalicu a ona mi vikne da sklonim slušalice da joj ne širim magnetne talase po autobusu. :D Ja sa osmehom vraćam slušalice u uši,a baba trkom izlazi iz busa na stanici i prelazi u sledeći,usput mi verovatno psujući čitav rodoslov...

Аааахахаха, Шејне, је л' то било у нашем липом мисту? :D

3. Pre oko mesec dana, vozim se ja 40-icom, kad uđe neka žena, onako, relativno normalnog izgleda. Međutim, kad je okrenula leđa, da 'prostite, ispala joj guzica iz suknje. Pola busa se smeška, druga polovina zvižduće i gleda u nebesa. Ja, da ispadnem fina, priđem joj i šapnem: "Gospođo, izvinite, otkopčan vam je ovaj šlic pozadi."

...Majko moja, kad je krenula da me psuje! Te "Ma, da ti kažem šta je tebi otkopčano", te "Da umeš da čitaš, znala bi da je ovo autobus a ne prikolica za retardiranu decu", te... Ma, više se ni ne sećam. U svakom slučaju, naravoučenije: ne isplati se biti dobri Samarićanin. :)

Takvi ljudi su najgore zlo u svakom drustvu, ogade misao o dobrocinstvu, uopste ih treba istrebiti. Olos ogavni. Steta sto je nisi napusila, i steta je sto npr. ja nisam bio u toj troli.

4. Ko ti kaže da je nisam napušila? :)

5. Trebala si da im se napusis svima kurca. lololo

6. Svejedno, ja bih je bolje napusio! Realno.

7. Ovo moram da vam ispricam ljudi... Vracam se ja sa drustvom sa Ade uvece 56-icom. Mi potrcali malo da stignemo bus i udjemo na zadnja. Pozadi sede neke dve likuse od po 20-ak godina ili koju manje i pocnu da nas naglas komentarisu otkad smo usli. Mi ih iskuliramo i pocnemo nesto medjusobno da caskamo. U jednom trenutku moj drug kaze "Ovoga mi krsta". Tu je sve pocelo. Tad te dve likuse pocinju sa svojim ludilom. Te znate vi sta je krst, te pogubljeni smo te ovaj nosi cvikere i tako u nedogled... Nista ne bi bilo isto da one nisu pocele da se deru na sav glas. Ceo bus se okrenuo ka njima i jedna likusa njihovo godiste pocne da ih "smiruje" izjavama tipa alo tisina tamo, sta se derete ko budale ima ljudi ovde i sl. Tu ti ove dve popizde i pocnu da se prozivaju sa njom. Klinko,fukso,kurvo,balavice,kozo,retarde. . . Najjaca recenica od ove dve mi je bila "STA SI TI BRE DOSLA NIOTKUDA". Nas par pozadi krecemo u kidanje epskih razmera. Jedna od ove dve i zvekne mog druga zato sto smo im se smejali. Zveknula bi ona i ostale da nisu bili svi na stepenicama ispod mene. Posle se nastavi prozivka a ova ista budala se naslonila na mene k'o da sam joj nznm ko... Ja se taman spremam da smaknem kozu sa grbace kad ove dve krenu da se peglaju sa ovom u punom busu. Tu je pala koja pesnica, grebanje, dosta sutiranja i headbang o sediste. Tu ih ljudi izbace iz busa sto nije bilo tesko jer je autobus stajao i dosli su do srednjih vrata. Najjaci mi je deda sto je mlatnuo kozu stapom kad ga je gurnula. Sve u svemu bile su drogirane a kasnije smo saznali da su izbacile iz busa par likova starijih od nas jos pre nego sto smo mi usli.

8. Koje kretenuše! Garant nisu nijednom u životu dobile batine od roditelja.

9. Da nisu bile drogirane ja bi im lupio po samar jos kad smo usli ali jbg krave bile drogirane a ako imaju noz ne isplati mi se.

10. Brate žensko je, i da ima pištolj kakve veze ima...a kamoli nož, natero bi je da predamnom koristi nož ko dildo kad bi ga potegla na mene

11. Ako je krava drogirana nije joj verovati.

12. Evo 2 događaja iz Italijanskog GSP ovog leta (letovao u Italiji sa porodicom i bratom od tetke). Bio jedan bus koji je vozio od jezera Garda do našeg hotela. Išli mi sa plaže. Ulazi baba 100+ godina, mršava, sve u svemu, živi leš. I počne ona da mlatara rukom u pravcu šipke i moja sestra joj uhvati ruku i namesti na šipku (da joj pomogne). Ona odvoji svoju ruku od šipke i opet počne da mlatara a sestra ponovo pomogne i tako 2-3 puta. A baba ćuti ništa ne govori, kao da zna da smo stranci. Posle trećeg pomaganja shvatimo da je pokušavala da stisne dugme za overavanje karte...

Dan kasnije vozimo se istim busom ka plaži ja i brat od tetke. Preko puta sedne riba, Italijanka,(circa 20 godina) vrh čoveče. A mi slobodni (niko ne zna Srpski) počnemo da je komentarišemo, šta bi smo joj radili, najvulgarnije misli pretvorili u reči (imamo ja 15 a on 16 godina) (a ona sve vreme pola metra ispred nas). Izlazimo na stanici kod plaže, a jedan debeli putnik nam dovikne 'I tata bi, sine'... neki gasterbajter 100%. Umrli smo od blama.

13. Evo još jedan od mene, skoro bilo. Išao ja sa tri ortaka na tekmu(Partizan-Genk) i bio u 59-ci. Negde posle Kanarevog brda ulazi kontrola. Mi se svi pohvatali za dzepove da izvadimo karte a kontolor nas pogleda, nasmeje se i produži dalje. Mi se gledamo i nikom nije jasno što nam ne traži karte. Kad je pregledao ostalima vraća se on na zadnja vrata gde smo mi bili, stane ispred nas, skine onaj zeleni prsluk a ono majca na kojoj piše 'Volim Partizan'. Nije nam ni reč rekao ali je ispao kralj. Posle je bez prsluka izašao napolje i osećam da je sledećim busom produžio do stadiona. Ipak nešto korisno ispade od toga što ortak nije skidao Partizanov kačket još od polaska.

14. Данас ме маса гледала бело, јер сам теглио комп са поправке кроз пун бус, свака ми част.

15. Nije u gsp al blizu je cekamo ga 10 min i ja naslonjen na kucicu komotno kad je odjednom krenulo GIVE MEEEEEEEE REASON GIVE ME FIREEEEEEEEEE ja tresnuo glavom o ono staklo i cimnem ortaka za rame u fazonu SKK

16. Klinci iz Tesle u 56-ici.
    Obukli one zelene prsluke i glumili kontrolore. Tražili karte, a što je najcrnje, ljudi im poverovali. U jednom trenutku ušlla prava kontrola i stala sa strane i samo posmatrala ove klince.

17. 860, vraćam se iz škole, pun bas, sedim na sedištu pored vrata. Osetim neko mi čačka kosu, taj dan je vezala olovkama. Ništa, iskuliram tu, rek'o možda se neko drži za sedište, pa slučajno. Ali, vraga, ceo put neko mene čupa, pripizdelo mi više. Jebem mu mater u sebi, kad u jednom trenutku lik mi divljački izvuče olovke iz kose, ja se okrenem, spremna glavu da mu odgrizem, on počinje da se smeje ko retard i nešto mumla kao:,,Olovke, jaaaoo, olovke, olovčice''. Ja se smorila.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.