Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koliko porešno. :)
Ima autora od preko 60 godina. Barem je bilo, sad su neaktivni.
Жика Обретковић је најстарији и он је неко '41 годиште...
Не спемујте ми тему раговором о годинама лололо
ЕДИТ: '47 годиште је Жика...
e juce ja u busu, 37, i sjedim ja tako sva nacifrana, krenula na dorcol, a neka guska sjedi preko puta mene i crkava od smijeha..... ono u facu mi se smije
ja sta je sad
kontam mozda mi bala viri.... nije to
sisa ispala..... nije ni to
neki sjeb kontam da jeste.... izvadim ogledalo iz torbe i pogledam se.... sve ok
a ona kad god me pogleda crkava od smijeha
NE SKONTAH JA STA JE SMIJESNO, AL SKONTAH DA KRETENA IMA SVAKAVIH !!!
ja sta je sad
kontam mozda mi bala viri.... nije to
sisa ispala..... nije ni to
neki sjeb kontam da jeste.... izvadim ogledalo iz torbe i pogledam se.... sve ok
a ona kda god me pogleda crkava od smijeha
NE SKONTAH JA STA JE SMIJESNO, AL SKONTAH DA KRETENA IMA SVAKAVIH !!!
Па шта ти није јасно, смешна си!
:)
ТО! Ја само так‘е шетам.
Pa izgleda da jesam
pa fino za tebe, ali nije bilo to, nije bilo bale nigdje
izgleda da sam zeni jednostavno bila smijesna :)))
Паз' ово.
Седимо ја и друг јуче на степеницама близу станице и чекамо бус. Гужва на путу ко да смо на Газели. Лик и жена му (ваљда) се залећу на мотору у сву ту гужву и проклизавају ко матрикс. Замало му глава није отишла под ауто. Ја и друг на 2 метра од њих. Боли нас курац. Пили сок, само наставили. Нисмо га ни питали јел' добро. Огребао је мало лакат леве руке, иначе је добро прошао. Жени ништа. Она му се нешто извињавала, тако да контам да је она зајебала нешто, што је и логично.
А ти јуриш за девојчицом која има напад епилепсије... лолололо
Juče čekam bus na Zelenjaku i čitam one table kad koji bus kreće i stoji neki deda od jedno 60 godina pored mene. U jednom trenutku se okrene i pita me skroz tiho: "Dečko, ovi uživaoci, poštovaoci, ovi narkomani, jesu oni bolesni?". Ja mu odgovaram da nisu, kao zavisi od droge, ako je marihuana ili tako nešto, nije ozbiljno, ali već heroin i to, to je opasno i skupo. A on mene pita: "A koliko košta gram heroina?". Gledam ga zbunjeno i odgovaram: "Pa skupo je mnogo, ne znam tačno, ali više od 50 evra sigurno." On kao: "Aha, ok, nije da hoću da probam nego samo pitam ovako." Ja krenuo da se smejem i došao mi bus jebiga i otišao.
Хаха, царски.
Pisite ljudi jos neki dozivljaj ako imate, jbg ja se ne vozim busom al' mi je mnogo zanimljivo da citam vase dozivljaje :D
Данас тетраблам у бусу!
Седам ја у бус и на следећој станици улази трудна жена и ја устајем, она ме гледа у фазону "кој курац устајеш" и деда поред мене прокоментарише "фин дечко, зна да се устаје трудницама" и само нас ликуша прострели погледом и у тренутку обојица схватамо - Није трудна :фејсполм:
Тео сам да пропаднем у земљу од блама хД
hahaha
Данас тетраблам у бусу!
Седам ја у бус и на следећој станици улази трудна жена и ја устајем, она ме гледа у фазону "кој курац устајеш" и деда поред мене прокоментарише "фин дечко, зна да се устаје трудницама" и само нас ликуша прострели погледом и у тренутку обојица схватамо - Није трудна :фејсполм:
Тео сам да пропаднем у земљу од блама хД
extra si proš'o,keva mog bivšeg raspalila dečka cegerom jer joj ustao iz istog razloga xD
Pre neki dan kad sam išao na bazen,držim slušalice u ušima i slušam muziku na fonu...Odjednom vidim da mi neka baba pokazuje nešto glavom.Odjednom kreće da se dere i ja izvadim slušalicu a ona mi vikne da sklonim slušalice da joj ne širim magnetne talase po autobusu. :D Ja sa osmehom vraćam slušalice u uši,a baba trkom izlazi iz busa na stanici i prelazi u sledeći,usput mi verovatno psujući čitav rodoslov...
Au brate... koja baba paranoid. Najbolji je jedan lik koji je od 30 ljudi na stanici, prišao meni sa slušalicama u ušima, i tražio da mu na mobu proverim račun u Intesi :)
Pre koji dan se vozim 88-icom, i pre Starog Merkatora kaze neki pijani deda meni, ortaku i ortakinji da se sklonimo, da bi sisao. I moj ortak, kao 'okej, vazi' u fazonu 'kad dodje vasa stanica'. Kada je deda krenuo da smara da se pomerimo, a ja mrtva ozbiljna, bez ikakve ironije, pitam dedu 'Izvinite, a je l' mi vas blokiramo?' Pa jebem mu sve, kada je on krenuo da se dere, da psuje o tome kako ja njemu drzim lekcije, kako sam nekulturna, i ja stvarno ne znam, ali on je obrnuo tri reci 20 puta, dok nije dosla stanica na kojoj silazi, a to je otprilike bilo za minut. Nas troje se smorili ko nista na onih 50 stepeni u busu, i plus je deda isparavao na neku jeftinu radzu.
Pre oko mesec dana, vozim se ja 40-icom, kad uđe neka žena, onako, relativno normalnog izgleda. Međutim, kad je okrenula leđa, da 'prostite, ispala joj guzica iz suknje. Pola busa se smeška, druga polovina zvižduće i gleda u nebesa. Ja, da ispadnem fina, priđem joj i šapnem: "Gospođo, izvinite, otkopčan vam je ovaj šlic pozadi."
...Majko moja, kad je krenula da me psuje! Te "Ma, da ti kažem šta je tebi otkopčano", te "Da umeš da čitaš, znala bi da je ovo autobus a ne prikolica za retardiranu decu", te... Ma, više se ni ne sećam. U svakom slučaju, naravoučenije: ne isplati se biti dobri Samarićanin. :)
Мојне си Светлана Бојковић убудуће :) Квариш људима ужитак.
aleksandra, nešto slično se i faci desilo al je on bio fini...