Prijava

Митке
Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

http://i.imgur.com/a6VPl.gif

Izvinite, što narušavam vaš mikrokosmos! Ćao, zdravo. Šta "ćao, zdravo"?! Zbogom! :D

e pa nije,nego sve to sto si sad rekla ja kazem tebi!

volim mimke koji piju rakiju
u milion oni se prepoznaju

mi mozemo samo da lupetamo jebene gluposti cekamo mitketa da nam da odgovor sta je to sto je on video toliko ocigledno kanalno kod te nasmejane dobre picke

Mislim da je poenta u momku koji ide busem a seta vrh picku pa mitke kao sebe hrabri eto i ovaj lik ko ja ceko bus pola sata al mu to ne smeta da seta vrh picku

Mada ja vrv nisam u pravu i nikad necemo saznati osim ako nam mitke ne objasni a oce mitke on je dobar decko

Baš dugo nema Mitketa, brinem da mu nije nešto desilo. :(

Ja mislim da su "ozbiljni problemi" sinonim za velike sise, a vi kako oćete.

Novi Sad: A young Mitke has been allegedly gang-raped on a moving mini-bus in Novi Sad, 40 km from the capital of Belgrade.

The driver and cleaner of the bus have been arrested for the sexual assault, which took place yesterday in the Vojvodina region of the state.

The 19-year-old Mitke, who works is at a nursing home, is now recovering at a hospital in Bečej.

The bus was privately owned and operated.

Police sources said the driver Robert, 26, told the cleaner, identified as Marijan, 23, to take the wheel while he raped the teenager Mitke. Both men have been arrested. The Mitke is being treated at a hospital in Bečej.

Синоћ сам прочитао посто непосредно након што га је објавио. Благо сам кринџовао на крају. И хтео сам да напипем, допар си ти Митке ал знаш шта сад следи јбг. И уследило је лоло.

ahahahah pa jebote

cim ga nema dosad mora da se sinuo dobro

Е, био сам у селу од јутрос па нисам имао интернет, а синоћ сам куцао ово уморан ко кер па изоставио најважнији дио. Да разријешимо дилему.

Дјевојка није имала руке уопште.

Хвала свима на коментарима, поштено сам се насмијао на неке, али ипак је мало озбиљнија ствар.

Пффффффффффффффффффф аааааааааа

Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе момак са дјевојком прелијепог лица, на коме је осмјех какав до сада нисам видио. Све вријеме, не скида га. Иначе, дјевојка неђа руке. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

Је л' сада јасније, мајка му стара?

a ne kontam po cemu si zakljucio da ta devojka ima neke ozbiljnije probleme u zivotu?

Al cenim da si ovo izmislio.

Čuj, devojka nema ruke.

Брате, ај замисли какав би теби живот био да немаш руке. Не можеш много ствари да урадиш у животу и ограничен си истим, зависиш од другог и треба да се носиш са тим. Јеси ли некад, макар из зајебанџије покушао да обучеш панталоне без кориштења руку? Пробај, па ћеш сазнати колико је то тешко. То је баналан примјер. А гдје је ту чињеница да не можеш да храниш сам себе нормално, да одеш у тоалет као што то раде људи који имају руке... Има још милион примјера који се могу извести на сличан начин, али физички нормалан и способан човјек то никада не помисли. Ето ја као тај дан имао проблеме неке, мош мислити. Послије кад сам се замислио мало, спрам потешкоћа са којима се та дјевојка суочава, ово моје је кеса.

Прича није измишљена, стварно сам присуствовао томе да је момак придржава да не падне док седмица ломи десно код Ниса да она не би пала, јерне може да се држи за шипку. А ви се запитајте опет кад видите неког тако, како је њему заправо и какве то ви проблеме имате.