Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Video sam i ja emo gancija na NBG, bio je toliki emo da bi mu fensi Japanac emo pozavideo!
А ко је "господар времена"?
Nemojte pričati o Emoizmu ako se niste vozili u autobusu sa likovima koji su išli SA koncerta Tokio Hotela.
srbine,nisi čuo za kaleta??
meni je jedan od od doživljaja koji su oblikovali moje detinjstvo bio : Vraćam se ja sa treninga,uveče,ulazim u tramvaj,i vidim nekog matorca de se zgužvo u svoj kaput. Gledam ja njega,da vidim jel živ,kad on se okrene i pogleda pravo u mene i vikne : Vulkan će da dođe u srbiju!!! I onda krene celom busu da propoveda o apokalipisi,pandama,spajdermenu i masonima.Prosvetljen sam
Jao, pa ti si onda dete ako ti je Kale oblikovao detinjstvo.
Srećna Nova godina.
Kakav bre Kale matorac, kakvi mantili, ti si to nesto pobrkao!
Ja doš'o u Beograd. Kod tetke. I da uđem u autobus svi se guraju ja stanem i pustim jednu devojku da uđe ispred mene. I ona se zbuni, pa se oduševi. Meni je to bio doživljaj.
Мени је највећи доживљај из ГСП-а кад ваћарим рибе за педу.
a ti je propustio da bi joj posle gledao u bulju.... cccc
Strašno.
Једном ми је у пуном басу нека баба од пола тоне села у крило, и још је теглила неке кесе са сиром и имала је бркове. Искрено, нисам имао муда да је отерам.
HAHAHAHAHAHAHA
brate, oćeš da otvorimo račun za humanitarnu pomoć? To je sigurno ostavilo dugoročne posledice na tebe
evo jedan moj dozivljaj,opisah ga i na blogu.. bese pre 2 godine ja mislim.. elem:
Rano jutro oko pola 10,ja ustajem i kontam da moram biti na drugom delu grada za 40minuta,perem samo zube jer ne stizem da se otusiram a o brijanju i da ne govorimo.. zurim do stanice,znoj vec polako farba moju majicu a 26ica mi prolazi ispred nosa. tako ispacen,oznojan,kivan na sebe cekam drugu dok me sunce przi jer nema onog stajalista. i tako sunce i dalje przi,moja majica polako menja boju kad evo je 26ica.. ulazim ja i sedam skroz na kraj,u busu ja i par penzosa koji resavaju sudoku,reko uf dobro je nece me niko videti.. posle 2 stanice u bus ulaze i 2 starije gospodje i sedaju takodje na zadnji deo,valjda kontaju da je tamo manje toplije.. a sa njima ulazi i neka mladjana devojcica fino crnog tena sa brazil sorcom,ali se odlucuje da stoji i da se cvrsto drzi za sipku rasplamsujuci tako moje sexualne fantazije.. no dobro ona ubrzo izlazi i taman kad sam kontao da je bar u tom jednom smeru bio kraj dobrih riba,u bus ulazi ona.. devojka oko 176,crna kosa,fin tamniji ten(ne onaj kremirani iz megasun-a),obucena u neku crnu trenerku i crni bodi,sa perfektno izvajanim telom mlade amazonke.. usne ocaravajuce,duga kosa ravna kao hmm ravna kao lenjir jebote,znaci haos!! i da stvar bude gora dolazi ispred mene,pogledamo se kroz vizire njenih naocara i ja se pomeram na desno kako bi sela pored.. a ja da vas podsetim,preznojan vec do tad 3x,frizura na juris,cak je i miris paste za zube ispario od kolicine fluida koje sam pokupio do susreta sa njom.. a pored mene boginja licno. i tako posle nekoliko stanica jedna od tetkica izlazi i ona se pomera na levo,ostavljaju prazno mesto izmedju nas.. taj gest je ubio sve u meni,taj dan zelim da izbrisem iz zivota! totalni poraz sam doziveo..sreca pa je moja stanica ubrzo dosla inace bih izvrisio harikiri nasred 26ice
zevonja ovo je jebena tragedija, umalo se ne rasplakah, jebeš ruske klasike, ovo me je ostavilo bez komentara.
Ау...
I meni, bre, žao sad...
Ja se prošle godine vraćao drugim trećim jutarnjim sa neke žurke tramvajem, ulazi lik, ima nekih 100-150 kila i kreće jutarnje vežbice da radi u tramvaju, ja se prevrn'o. Vozač tako kod Đerma zaustavi tramvaj i izađe do pekare duzme burek i jogurt, gleda ga ovaj lik k'o tele u šarena vrate i posle dva minuta pade fejspalm i promrmlja lik nešto u stilu 'jebem ti sve, zakasnih na voz'. Meni ga bilo žao.
Ja se vraćao pijan 95-icom i video da ću da povraćam,krenuo da izlazim i nisam izdržao,ispovraćao se po vratima dok je majstor ulazio u stanicu.I onda izašao jebiga.
Ja sam jednom bio toliko pijan da sam bacio peglu onako na pod, jer pajvan do mene nije reagovao na moje molbe da izadjem jer je imao jebene slušalice. Zato sam mu ispovraćao patike, jebem mu mater.
Ja sam jedno dvaput pala preko svog kofera dok sam ulazila u bus, jer je vozač zatvorio vrata pre nego što sam uspela da uđem... Eto, kad večito teglim neke koferčine...