Doživljaji iz GSP-a

1. Kad nisi htela da studiraš u svom gradu. :)

2. Пре једно десет година седим ја у дваесседмици, идем ка Миријеву. Бус полупразан, улази неки ушикани деда на предња врата, стане ту, и крене да бунца. После пар станица, матори откопча лоне, спусти их до чланака, гурне руку у ћега и крене да вади паламуру. Кондуктер који је ту стајао почне се дере на маторог, а овај га не јебе два посто. И онда риџован каже мајстору да успори и отвори предња врата, те у матрикс стајлу се ухвати за шипке и крвнички груне деду са обе ноге у грудни кош и он излети из буса у покрету и крене да се котрља низ улицу, неке бабе почну ту да наричу, проклињу кондуктера и све што уз то иде. Дакле, било је предркано и епски, деда је преживео, било је посла и за рију ет цетера.

Сад кад мало боље размислим, ДЕДА ЈЕБЕ!

3. Kad ne mogu da studiram u svom gradu :) A niko neće ni da pomogne, ovi današnji momci, nemam reči... :)

4. Men pre neki dan ušla kontrola u 65, a meni ni na kraj pameti da izađem, a kako sam bio u Ziri, Veru ili tako nekom govnu, a i imao slušalice, ja uzeo prospekt, pravim se da čitam, udubio se k'o Tolkina da čitam, ovaj jadnik iz kontrole stoji ispred mene, gleda kako da mi se obrati, ja kuliram. Na kraju čovek odustao, bilo bi mi ga žao da mu je neko drugi to uradio.

5. bruka nezaboravka, strašno, eve ako je za utehu ja bih ti pomogao :P

6. @forget me not

Šalim se. :)

@jogurt

Kondukter jebe.Matori, hvat za šipku i dvostruki kik.

7. Брате, обојица јебу, али деда је очигледно сличан нама јебачима одавде по том неком менталном склопу.

8. Reme, možda se nekad i sretnemo, to je moja linija, 65 :))

9. id bre ozbiljno :) Pa ja je redovno koristim, mislim stanica mi ispred gajbe :D

10. Znam, Gvozdenoviću :))

Vidiš, Reme, što ti je svet mali, eee... :)

11. hahahah, još ispade da si mi komšinica :D

12. Једном се у новосадског шестици (Адице-Подбара) девојка потукла с контролором и штутнула га у ребро,ал ју је други контролор ухватио док је она млатарала ногама у ваздуху. Онда су је само избацили,а хтели су да јој напишу казну.

13. Ja vidio jednom crnca u busu, slučajno se okren'o, kad na 5 centi ona glavudža....Od tada skroz loše spavam, uf!

14. Jednom u 8-ci, sedi zena na sedistu,s'tim da je izmedju nje i prozora bilo prazno sediste.Ulazi deda, i ni pet ni sest pocne da gura zenu da sedne. Zena u fazonu "sta se desava" a deda: " sklanjaj seee! hocu da sednem!!" zena: ok, mogli ste to lepo reci,a ne da se gurate". a on: "e bas necu, sklanjaj se!" zena naravno nije htela da se skloni, a deda je tek onda zapenio, poceo da joj sklanja kese sa sedista kako bi on preskocio i seo. Teta ga kulirala maksimalno, a njemu rogovi izrasli :) Da nije pripomogao neki decko, ko zna sta bi bilo. Inace to se sve desavalo izmedju dve stanice, i teta je verovatno da bi iznervirala dedu, kad je on vec otisao na drugi kraj busa da sedne, izasla u fazonu "e bas neces sesti kad ti hoces, eto ti ga na!"

15. E da, isto letos, 2 ili 8 bese, sedim ja sa drugaricom kad ono ulazi neka zena, i hoce da sedne na mesto odma do vrata, a ispred vrata ima ono staklo za reklamu il sta vec. Ulazi ona polako, bus krenuo, namesta se da sedne, ma taman cucnula da se smesti, a bus zakoci,a ona celom u onu reklamu raspizdi tako jako da se ono staklo treslo sve do zadnje stanice :) svi u busu se smeju, ne mogu da dodju sebi, a na staklu ostao krug od pudera :D

16. Jednom prilikom sam bukvlano uleteo u bus, k'o na filmu. Skontao sam ga sa 70-ak metara kako kreće sa stajališta, udario u sprint, a on je već uveliko krenuo. Vozač me je primetio i samo je otvorio vrata a ja uskočim onako u zaletu u bus. Nalet adrenalina i osećaj zajebanosti je trajao par minuta xD

17. Hahaha, osecaj zajebanosti, sjajno!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.