Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A vozač nije ni svestan da me je spasao od izlaženja na kolokvijum u sledećem roku :D
Jednom vracamo se ja i ortak iz skole, stojimo 20-ak metara od stanice, bus u pokretu ali otvorena vrata, vec malo ubrzao i kazem ja ortaku iz zajebancije aj da uskocimo, kad neka zena pored mene uskoci, raspizde je vrata i zamalo da ispadne ali se uhvatila za onu sipku na stepenicama. Nas dvojica sacekasmo sledeci k'o picke.
Mada par puta sam i ja uskakao,doduse isao je sporije.
Nikad nisam uskakao samo iskakao xD
Ja ne uskačem ja samo ulazim i izlazim, ako me razumete.
Jo Gamby moraš svuda da ARČIŠ xD
Ja ipak preferiram štrapaciranje :)
ја сам се једном возио не знам који је број био али знам да је возио у неку пизду материну, типа ММЛ... и тако ја на задњој требало да изађем, и останем ја у бусу, возач и неки пар... лик и риба! И он ладно крене да је ЈЕБЕ... али шатро суптилно, да ја не видим, и возач мени каже, синак ај приђи и ја приђем и он као, ај ми причамо док се ови јебу, контам немају где а мени жао да их избацим, ЈЕБУ се ту сваки трећи дан... и тако ја блеј'о са возачем... од тад и ја користим ту фору, понекад одем са цуром тамо у тај бус да поЈЕБЕМ... ето
Добар човек тај возач...
Ako te užurbani vozač GSP zakači autobusom dok si PROPISNO parkiran i lepo čekaš ženu da digne pare iz banke, pa ti MALO ulubi zadnji branik, pa pobegne ko neka cava, a ti poludiš, psuješ što nije stao da mu jebeš mater spreman na sve rizike, a nećeš da zoveš murkane, jel to spada u doživljaje iz GSP?
то спада у доживљаје ван ГСПа :)))))))))
Pa da otvorimo temu,a?:)
Јуче ладно седнем у 860 ка ћику, и возимо се, лик прескочи да стане на Сајму, на Ади, ја гледам до јаја ако нема излаз он ни не стаје, кад не лези враже лик одма после Аде, зум у десну траку и скрене на горе!
И цео бус устаде и скочи тамо до њега, као "који ти је курац бре" и пита лик најближи њему "Извини колега, који је ово број?" и он каже "581, Лазаревац"! И пита га тај тип, где је следећа станица, и тип каже, али ладно опуштеним гласом - ЖАРКОВО! И није 'тео да стане да нас пусти напоље, а на једном семафору само променио таблу напред да испадне да смо ми глупи а не да је он стока...
Јебем ти Ласту, да ти јебем Ласту!
Jednom sam išao do Zelenjaka, i tu se zatekli neki turisti, Englezi valjda, i krenuli su da pevaju Makarenu i I Will Survive sa sve koreografijom. Pravo osveženje, autobusi su inače veoma depresivni.
Ја би' пуцао себи у главу да неко почне да ми пева Ај вил срвајв у аутобусу. :))
Него, да се сетим пар својих догодовштина из ГСП-а.
- Прошле године, кренули ја и буразер на Шок коридор и сели неки цигани испред нас. Цела породица, не сећам се колико их је тачно било, потиснуо сам сећање. Оно што је било најодвратније је било то што је испред мене тачно седео ћелави цига, а поред њега стајао неки други који му је неком масном марамицом стално гладио и брисао ћилу која се стално знојила и мастила. :/ О томе колико је баздело не желим да трошим речи.
- Једном кад сам се враћао из града, исто с бурезером и једним ортаком, ушли у аутобус клинац и милфача. Клинац имао тако 17-18, а милфача цирка 40-45. И седне она њему у крило, крену да се жвалаве. Ја сам либералан, па ме болео курац, али жгадија у аутобусу почела да негодује. Ал пошто су пичке, нису имали муда ништа да им кажу у фацу, него сви онако пиздински при изласку из аутобуса ''срам те било, бабо!'' И тако, пошто ми је лик био окренут леђима, а милфача профилом, почне она мене да гледа њему преко рамена и да ми се смешка, а мени непријатно, и у једном тренутку ми намигне. Разврат, брате.
- Тамо неке двехиљаде пете/шесте, не сећам се тачно, враћао се ја са приватног часа који сам држао на Медаку 3 дваесдеветицом и прекопута мене седне много лепа девојка и почнемо да се гледамо, тако смо се гледали добрих 5 минута без скретања погледа, мислим да смо очима обавили разговор, и нисам имао муда да јој се обратим, јербо сам ти ја смотан за те ствари и изађем на станици код Жапца и никад је више нисам видео.
- Пре две године, милфача ме је у петнаестици изватала за дупе приликом изласка из аутобуса, што је скроз било шчудно, јер реално и немам неко дупе.
- Пре једно 3-4 године, на путу до факса, видим ја своју колегиницу Јасну негде тамо на предњим седиштима и да одем до ње - из зезања кажем ''карту на преглед, госпођице'', и ладно пола људи што су било око ње крене да вади повластице из новчаника и торби, а двојица онако панично устала и изашла на тој станици.
Има још гомила ствари, сетићу се.
Ма ово :
http://vukajlija.com/hapi-dudu/94928
Jao, meni je baš bila blamčina kad sam u GSP-u sa slušalicama počeo da pevušim pesmu koja mi je tad išla na plejlisti i to potpuno nesvesno. Kad su ljudi počeli da se okreću ka meni i gledaju kao u tele, tek sam onda skontao šta sam uradio i izašao na prvoj stanici. :) (na kojoj je inače i trebalo da izađem olololol :))
ja sam tamo 90-tih najbolje voleo da upadnem u neki bas i isprozivam penzose...nasumice nekog ili sve, ko se uhvati na žvaku....kretao bih obično rečenicom:
pu, bem ti život, nema mesta, ovi penzioneri, samo se voze gsp-om i glasaju za Miloševića.
već bi se našao neko da se svađa.
par puta sam tuk'o neke manijake, nekoliko puta ih izbacivao. jednom mi u prepunoj sedmici riba šapnula na uvo "daj reci mu da me ne pipa" za nekog bizgova od dva metra iza nje. s njim sam se potuko kod đerma baš krvnički.
tuklo me 7 cigana u 17-tici. brez nekog razloga, pevali, drali se a meni smetalo. ubili boga u meni. al sam onog jednog upljeskao ko sliku.
jednom sam odveo neku tetku iz basa u gajbu, stajao na zadnjoj platformi, ruke na šipci, ona naslonila sisu na moj lakat, ja kao pridignem lakat, ona se nasmeje, i tako...
jednom su me odžeparili. samo jednom.
više puta sam se vatao sa nekim dronfuljama na zadnjem sedištu....
Нека девојка се у бусу посвађала са неким мушкарцем и кренули ту да се кошкају. Е а она била мало мушкобањаста, у том неком мушком фазону, широка одећа, тренерке., ниси могао да провалиш пол на прву. И улети неки чича да их раздвоји, стане између њих и кад хтео њу да одгурне ухвати је за сисе и схвати да је женско. Чилагер се само окренуо и отишо.
Evo doživljaja iz bonskog GSP-a. Dakle Nemačka:
Ja i koleginica sedimo direktno iza drajvera, bacili neku intergeneracijsku necenzurisanu spiku o seksu. Stižemo do stanice na kojoj silazimo, izlazimo, uljudno kažemo vozaču "Auf Wiedersehen!", a on će nama kroz osmeh: "Doviđenja, doviđenja!" Tetrablamčina.
Jedan drugi vozač, a isto u Bonu, dolazi do raskrsnice gde ga neki papan u Golfu nervirao i on kaže: "Vozi, jebem ti mater!" Ja izlazim odmah na sledećoj i kažem kroz osmeh na sprskom "Doviđenja". Tetrablamčina za njega.
Мени једна дркала у бус.
Једном је возач, кад је стао на станицу код пијаце, изаш'о напоље и није га било добрих 10 минута. И сви већ гледају ШКК, кад он се враћа са лубеницом од 20 кила, ставља поред седишта и настави даље.