Ja cu da kreiram ako ne dodje Alien C, ali sad sam video da je pre 18 sati bio online, tako da od njega verovatno nema nista, pa onda ja kreiram. Napravicu vukajlija/konj u 19:55
e,ljudi,nek mi neko šibne link za torrent za konjisečivo(plizz),skidao sam 3 različita torenta i svaki put kad startujem igru,ukoči mi se komp ili neće da reaguje dok ne pritisnem alt+f4.......
ljudi, kupite igru, sada je na steamu akcija, i daju je sa sve ekspanzjom za 15€
iako su se prodali velikoj izdavačkoj kući, maunteendblejd je originalno totalno nezavisna igra, pravili je muž i žena turci tako da hajde malo rispekta, dajte im parice.
Ja igram od sleece godine jbg. :D
od tada me racunajte kad god se igra!
Jel se igra u 20:00?
Ja da...
Ja dolazim sigurno. Ko kreira?
Ja cu da kreiram ako ne dodje Alien C, ali sad sam video da je pre 18 sati bio online, tako da od njega verovatno nema nista, pa onda ja kreiram. Napravicu vukajlija/konj u 19:55
A teamspeak?
E da, i ko je skinuo teamspeak, nek se konektuje na server teamspeak.mints.rs, port 9987, soba vukajlija, sifra konj.
@Dio Aj upadaj, pravim server!
Dolazim za 5 minuta...
ВОЛИМ КАДА МИ УМРЕ КОМП! Једва га оживех... еве ме качим се на тим спик...
e,ljudi,nek mi neko šibne link za torrent za konjisečivo(plizz),skidao sam 3 različita torenta i svaki put kad startujem igru,ukoči mi se komp ili neće da reaguje dok ne pritisnem alt+f4.......
ene ti na dnu prve strane
Blagodarim :)
http://www.mbrepository.com/file.php?id=1887
Скинух овај мод за сингл плејер и могу рећи да сам презадовољан. Убачено је доста онога што је фалило игри.
Kolko je dobro klanje bilo od 8 to nije humano.. Svaka cast momci!
Dobro je bilo, al jebiga, steta sto moramo mi da kreiramo, pa laguje.
Hvala za torrent En_Dotter. Nije los mod.
Jebem ti!!!
Sinoć mi je konekcija otišla u kurac pa nisam mogao ni da igram...
Синоћ нас је све дркао телеком..
ljudi, kupite igru, sada je na steamu akcija, i daju je sa sve ekspanzjom za 15€
iako su se prodali velikoj izdavačkoj kući, maunteendblejd je originalno totalno nezavisna igra, pravili je muž i žena turci tako da hajde malo rispekta, dajte im parice.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/34572 evo jednog mog postera vezanog za M&BWB