Ljudi , ja bi da igram ovaj multi , deluje zaludno , s' obzirom da je kampanja prosek , al' kad kliknem join game on izbaci ovaj error i sutne me iz igre
http://img337.imageshack.us/img337/615/tako.png EDIT : Sredio :)
Шокеру има доста добрих модова да се скине за синг. Ево пробао сам дипломатски мод и до јаја је. Сад ћу да скинем европу 1200 где има да се игра и са Рашком па да видим како је :Д
Sam koračam velelepnim odajama nekada lepog dvorca "Konj&Sečivo", sa mačem u ruci, i bakljom visoko iznad glave. Treperava svetlost pada preko prašnjavih portreta, izvrnutih stolova, pocepanih zavesa i raskomadanog nameštaja. Oprezno, polako idem ka prestonoj dvorani. Portreti promiču pored mene. Moji stari saborci me gledaju mrtvim uljanim očima. Vožd Dub, vojvoda Dio, Jarl Lecler, Lord Ludi Cak... I onda spazim portret kralja En_Dotter-a, istog onog velikana vožnje konja i nabadanja ljudi na ražanj. Okrećem se oko sebe, i pitam se šta je moglo oterati ovu veličanstvenu družinu. Šta god da je... JA SAM I DALJE TU! Ja ću povratiti staru slavu ovog zamka i ponovo okupiti družinu.
Kahm, da ne kenjam više. ŠTA SE BRE DESILO OVDE?
I još važnije : 'Oće li neko da igra?
Ljudovi ima neko raspolozen za prvu partiju u 2011.
evo ja iako sam skoro ustao....
Jao, ne mogu, ajde ovih dana.
Ljudovi konacno sam igrao multiplayer i napalio sam se zezce...nego kolki treba da imam upload da bi hostovao meni je upload 0.12 mb/s
Pa ja hostujem sa 0.24, pa laguje onako, ponekad.
Meni vrv nebi moglo e jbg...si raspolozen sad za igru?
Ne mogu sad, igram World of Tanks, a posle idem napolje. Ako hoce bilo ko, moze sutra.
Jel bi neko igrao?
Ljudi , ja bi da igram ovaj multi , deluje zaludno , s' obzirom da je kampanja prosek , al' kad kliknem join game on izbaci ovaj error i sutne me iz igre
http://img337.imageshack.us/img337/615/tako.png
EDIT : Sredio :)
Шокеру има доста добрих модова да се скине за синг. Ево пробао сам дипломатски мод и до јаја је. Сад ћу да скинем европу 1200 где има да се игра и са Рашком па да видим како је :Д
Sam koračam velelepnim odajama nekada lepog dvorca "Konj&Sečivo", sa mačem u ruci, i bakljom visoko iznad glave. Treperava svetlost pada preko prašnjavih portreta, izvrnutih stolova, pocepanih zavesa i raskomadanog nameštaja. Oprezno, polako idem ka prestonoj dvorani. Portreti promiču pored mene. Moji stari saborci me gledaju mrtvim uljanim očima. Vožd Dub, vojvoda Dio, Jarl Lecler, Lord Ludi Cak... I onda spazim portret kralja En_Dotter-a, istog onog velikana vožnje konja i nabadanja ljudi na ražanj. Okrećem se oko sebe, i pitam se šta je moglo oterati ovu veličanstvenu družinu. Šta god da je... JA SAM I DALJE TU! Ja ću povratiti staru slavu ovog zamka i ponovo okupiti družinu.
Kahm, da ne kenjam više. ŠTA SE BRE DESILO OVDE?
I još važnije : 'Oće li neko da igra?
Ja neznam što je zamrlo, ja bih da igram...
Doteru odakle skidaš modove
Ja ocu da igram kad ocete
Tu sam i ja !
Ја бих игро но сам болесан па нисам често ту. За који дан ћу бити у моћуснос док ми видари наћу лека.
Ćero odgovori mi na pitanje 2,3 posta iznad
http://www.mbrepository.com/
ovde imas sve modove i ta cudesa
Питам гугла и не сачувам линк :Д
Само пази да ли скидаш за ратну дружину или обичан.