Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ajmo , okuplja se ratna druzina .
Samo se plasim da ne iskrsne nesto pa da ne mogu da igram :S
može 7 uveče
to bre napokon malo akcije sa vama :D
Idemo !!!
Вечерас или шјутра? Пошто вечерас баш и не могу пре рецимо 11.
sutra :D
Шјутра, али не по маренди, већ навече :)
Čak ću i ja da igram... Ali ne previše, imam ispit sjutra, a i pojma nemam koja je igrica :D
Ај мећи торент ома. Пробај шјутра кад се врнеш сиспита у синглу па да се кољемо ка људи навечер.
Evo već se skida, skinuo sam 80%
Samo još peč... Krek sam isto skinuo
Маре, ти ћеш нам бити мета за вежбу колко видим. Савет за нубару:
Не користи стреле и самостреле и остала дометна срања у почетку. Ома на копље или мач или шјекиру.
auh, ja sam isto nubara pa mi dobro ide sa tim sranjima, izgleda da kanteri cine svoje :D
Ja $ekiru a vi strijele je li
pa imas i stit u igri mare tako da se ne brini :P
Mogu li kako bombu ja da nabavim ili AK :D
Мож калаш за 2100$. Штета што нема долара у том добу...
Него, ја стријелама плодим у кампањи, а у мултију ми некако више лежи копље. Мада могу све сем рецимо оних срања што се бацају, као нпр. шјекире или копља... То нумем па да липшем. Мада кад играмо опсаду против ботева стријељам док дуле и шокер плоде осталим оруђима за масакар.
Пази отпадника... Па метак у ЦС-у путује брзином процесорског такта... А вамо пројектили летају некако спорије од тога и имају трајеторију косог хитца...
Imam osjećaj da ćete da se ukakite u mene kad počnemo
Ма ти си бре готов! Колац ти је спремљен.
Е сад је тема добила право име!
Благодарим!