Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kakav sam ja nub... O jadu zabavih dušana
¿?
Posta sam nubara za instalacije igrica....
ЛОЛО! Мислим да на прву страну имаш упуства. Несам сигуран.
Počeo je eksplorer da mi puca kad stisnem desni klik na neki fajl ili ikonu... Slomiću kompjuter cijeli, reinstalira sam ga prije dva dana
Dulje, pvt
Ko je promeni naziv teme? NIsam je prepozanao lolo
@En_Dotter
a bre meni je vise pomogao stit nego bezanje od njih, ebao te cs i ugao hica kad te pogode 2 ja uvek dumrem zato stit bulju spasava, inace jednom sam hedsotovao sa samostrelom :P
Moj novi idol :D
Da vidis tek kad ja headshotujem troving eksom :D
e vi's to moram da probam cak :D
Najbolje su sekire, ali samo za close range. Nemaju domet i preciznost, ali su jake. Dovoljno je jedna ili dve.
a koji imaju sjekire?? igrao sam malo nes pa nzm
Imaju jedino nordovi, mada ni koplja nisu losa, a ni one strelice za pikado.
ma ja sa strelama nes pogodim, 1 na 1 sa oruzijem ali na konju pojma nemam
Ево веџбам стреличарство на ату у кампањи. Још увек нисам добар као без коња али полако контам о чему је реч. Могу рећи да је вр!
Ja arčim kad sam arčer, to znaju ova gospoda :D
A koristim priliku da se najebem 'leba onome ko je promenio naziv teme...
Ime teme je epsko bas! At i sjecivo!
Пеки променио, јер сам му тако НАРЕДИЈО! Ја сам главни и одговорни за промену имена лоло
dotter djeneral :D