Ат&Шјечиво

1. Ljudi ajde javljajte se malo da ne zagine tema. Moj brat je instalirao i vide mu se serveri iako nema ni patch ni crack ni nista. Meni se i dalje ne vide serveri. Sta je s' vama?

2. Mole se nekrofili da ne jebu ono sto nema rupu tj. mrtve teme .

3. meni se ne vide možda da pokušamo svi da reinstaliramo ?

4. ja sam probao dušane, neće -,-

5. Jel je pronašao neko neki peč ili tako nešto, opasno mi se igra :/

6. Šta je sa onim "Ognjem i mačem" jel' izašao na engleski ?

7. Koji Oganj i Mac, ja znam samo za knjigu. Ima neka igra ili je to neki mod za Ata i Sjecivo?

8. Колико сам чито раније то вам је заправо њарбанд + мултиплејер и још неке финесе.

9. Lepo zvuci, a i izgleda, nadam se da kad ovo izadje i kad skinemo da ce moci da se igra.

10. Vatreno nanoružanje + kozaci. Možeš da igraš svoju verziju "Taras buljbe".

11. Игра л' још која јуначина ово, да се окупимо и сиграмо?

12. Ljudi, danas izlazi Oganj i mac, mogli bi da skinemo pa da vidimo jel moze u multiplayeru?

13. Izlazi konačno ? E prvo moram u singl da vidim kozake...

EDIT : I da dobijem nazad laptop...

14. Da, ali nema jos crackovan, niti za download. Gledao sam na Steamu ima da se uzme za 5 evra Warband, onaj sto smo igrali. (da imam steam, account od brata iz Slovenije :P). Ako neko nadje da se skine i da moze da se igra, nek da ovde link.

15. Ja čekam da se pojavi na PirateBay-u i nakupi malo seedova...
    Kad ne plaćam evrima, plaćaću nervima.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.