U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
mogu misliti kakav ce tek biti sledeci deo m&b-a ... ali za ovaj deo bi bilo extra kad bi neko napravio patch za 1. srpski ustanak, karadjordje i tako to ... :D
S'obzirom da paradox izbacuje igre kao MG-42 metkove trebalo bi da izadje sledece god nesto-ili ako imamo srece krajem ove. Problem kod paradox studiosa je to sto su u stanju da posle nekoliko igara iz istog serijala nista ne promene sto se da videti i u M&B with fire and sword. Sem vatrenog oruzija nisu dodali nista. Najbolje je igrati original M&B sa nekim modom po izboru. Ja imam neki mnogo realniji ali pojma nemam gde sam ga skinuo jer ne igram M&B vec par meseci.
ima neko za igru?
Imas de oces. Probaj na kickasstorrents.com
Jel igrate ovaj novi fire i sword ja sam skinuo al neće da uđe onlinekaže starija verzija sad treba da skinem noviju i da nađem krek za online aj mi neko baci na pvt
igramo li?
Oćete sutra?
sutra malo teze
E jebiga, ja sad gledam seriju, oćeš posle možda, za jedno sat vremena, ako me ne bude mrzelo.
bicu tu pa polako
Ae.
Ajte ljudi Warband da igramo, ovo je zivo sanje. Skinuo sam ga, igrao par minuta i obrisao. Toliko me smara.
Nek se javi ko igra warband preko neta treba mi pomoc za nesto.
Ja mislim da Warband ne može preko neta.
Moze ali tesko iz nekog razloga. Ja pokusavao ceo jedan dan i uspem na kraju ali me izbacuje posle nepunog minuta igre. Mislio sam da je do kreka ali nije. Verziju mu ugodi sve podesim ali jok. Kucao sam i neki product key sto sam nasao. Jedino ako me zbog toga izbacuje ako neko vec koristi isti. Jel ima neko da moze da igra bez problema? Serveri rade ali se ne vide sa sakim krekom.
Ne znam da li je neko pominjao ovaj mod, ali on paše za verziju Ata i Šječiva 1.011. Zove se 'Europe 1200' i ima desetak Evropskih zemalja, uključujući i Rašku. Oklopi, imena, grbovi itd. su verodostojno odrađeni. Ne preporučujem da se igra sa Raškom jer je zajebano od starta. U ratu su sa moćnom Vizantijom i spadamo među slabije u Evropi, na stranu što se Veliki Župan Stefan ponaša nenormalno i izigrava buntovnika bez razloga jer bez potrebe ulazi u nove ratove sa mnogo snažnijim državama, pali i pljačka tuđe posede, trgovačke karavane i pravi ostala sranja.
Ja sam ovo obrisao, da ne bi završio kao beskućnik, na kraju.
Ja cekam At&Sjecivo 2, pa onda da se ponovo navucem. Ludi turci ga najavise, jos je u ranoj fazi razvoja, ali se cini kul. Graficki engine nije previse unapredjen, a ne zna se koliko ce promena da pretrpi multyplayer.
evo vam neoficijelna najava http://www.youtube.com/watch?v=spI6wMokjko
evo vam reportaza i malo scena iz jako nedovrsene igre (na turskom, ima titlove)
http://www.youtube.com/watch?v=wyrapuOLwjU&context=C3b9f802ADOEgsToPDskKvWHCosDsA40d3P1AfafJL
Ај ако оће неко некада овај с ватром и мачом ја сам расположен.
Спем за добробит ата и шјечива. Оће неко некад?