Добра верзија за огањ и мач је 1.143. Ради мулти али треба серијски број који се нађе лако и све шљака. Да не бих овде линкове бацо јер је некако илегално нека се јави ко све оће па ћу вас обавестити шта и како.
Може вечерас што се мене тиче. Само не заборавите тангл. Тангл имате на првој страни ваљда ове теме. Торент нађите јебем му матер и печ 1.143, а за крек ћу вам послати линк.
Warband самостална игра као и With Fire and Sword. Ми ћемо да играмо ово друго (With Fire and Sword) и за то ти треба печ (линк у мом претходном посту). Ти си највероватније скино печ за Ворбенд. Дакле само инсталираш Огњем и Мачем и печујеш и крекујеш оним креком са пвта. То је све (Ворбенд није потребан).
ЕДИТ:
Кад то урадиш ај да пробамо да видимо да ли ради како треба јер нисам пробо преко тангла већ само у правом лану.
More than 1 player can’t enter the same server, because they have the same serial key. If they enter they will get kicked like in your case. But if you enter the server and if there’s no other players with the same key, you won’t get kicked.
Uf, mogli bismo, al prvo da vidimo koliko će nas, i da svi skinemo dobru verziju.
Добра верзија за огањ и мач је 1.143. Ради мулти али треба серијски број који се нађе лако и све шљака. Да не бих овде линкове бацо јер је некако илегално нека се јави ко све оће па ћу вас обавестити шта и како.
Чаче, има капетан-кооп мод у овоме тако да можемо и нас двојца да пикамо док остали не почну да пристижу.
Е радимо сад Огањ и Мач ?
Радије бих њарбанд али ово ради 100% проверено.
Ajd šalji sve na pvt Doteru.
Aj'i meni, sad imam komp za ova govna.
Дап, оћем да гађам са мускетом.
Може вечерас што се мене тиче. Само не заборавите тангл. Тангл имате на првој страни ваљда ове теме. Торент нађите јебем му матер и печ 1.143, а за крек ћу вам послати линк.
Kad hoću da apdejtujem sa 1.001 na 1.143 ne da mi, piše da moram Warband da instaliram. Da instaliram to sranje, ili sam ujebao nešto?
Мислим да си скино погрешан печ. Не играмо њарбанд тренутно него њитх фире анд сњорд. За то ти треба печ ;)
Aj' 'leba ti, daj mi to u inboks, izgubio sam se sada kao Srbija u fudbalu. :(
Ово је званични даунлоуд тако да може и овде. Ништа не кршимо.
http://download.taleworlds.com/mb_wfas_upgrade_1138_to_1143.exe
Kad pokrenem ovo, kaže - Mount&Blade Warband has not been installed on your computer blabla.
Dakle, ja to moram instalirati, samo ne igramo to, nego ovo što si mi dao sada, ova vatra kurac i to?
Warband самостална игра као и With Fire and Sword. Ми ћемо да играмо ово друго (With Fire and Sword) и за то ти треба печ (линк у мом претходном посту). Ти си највероватније скино печ за Ворбенд. Дакле само инсталираш Огњем и Мачем и печујеш и крекујеш оним креком са пвта. То је све (Ворбенд није потребан).
ЕДИТ:
Кад то урадиш ај да пробамо да видимо да ли ради како треба јер нисам пробо преко тангла већ само у правом лану.
Metn'o torent od 800-900mb da skine celu igru M&B With fire and sword, odma pečovan na 1.143 izgleda. Samo ću da metnem tvoj krek još, pa da vidimo.
Вероватно има печ у пакету са инсталацијом. Провери то пре него што крекујеш. Обично тако иде.
Napravio sam, valjda. Će probamo?
Имаш пвт.
More than 1 player can’t enter the same server, because they have the same serial key. If they enter they will get kicked like in your case. But if you enter the server and if there’s no other players with the same key, you won’t get kicked.
Zato nas kikuje.