Ат&Шјечиво

1. Da li ste za to da se piči Mount and Blade Warband malo u multiplejeru?
    Na piratebay ima da se skine, onda peč 1.158 bilo gde sa neta i krek za taj peč ima isto na piratebay.
    https://www.youtube.com/watch?v=7XTiZ5HofSg

2. Ja bi rado igro ako se okupi nas pešest

3. 5 na 5 bi bilo dojaja

4. Bilo bi do jaja bar 5v5 da nas bude, a još bolje bar 10v10, to bi bilo baš prejako.

5. Избројао сам на теми за скидање игара да би нас играло осморо. Ја бих могао још пар људи можда да нађем. Ајде цимајте ако знате неког да хоће. Што више то боље.

6. Skinuo sam neku 1.34 verziju, sad treba i taj pec naci...

7. Брате, најсидованији торент на пајратбеју, само куцаш "mount blade". Онда на гуглу куцаш за печ 1.158, скинеш га, инсталираш, и опет на пајратбеју имаш крек онли торент за печ 1.158, куцаш "mount blade 1.158" и у првих 5, можда 10 торената је тај за крек. Ајд ко скине вечерас све до типа 9 нек се јави, да пробамо.

8. ja bih sve ovo, al ne umem ja to sve skidati.
    (sace dodje neki da kaze kako je to lako i da uradim to to to to to to to to i onda cu ja da uzmem da uradim i kod treceg to nesto nece hteti i onda ce on da kaze-pa kako nece meni htelo i onda ce meni pola neke igre da bleji instalirano u moru takvih na kompu i 9 nedelja se necu ocistiti od nekih popapova. I dan danas mi kalendar na kompu na nekom jeziku na kojem ni priblizno ne znam ciji je. Danas je Diphalane)

9. ja stavio da se skida biće dodevet verovatno gotovo pa da probamo

10. Никад нисам играо ово, ал гледао сам на тјубу сад неке снимке гејплеја и деује кул, ај ако неког не мрзи нек каже како и шта, да поскидам и инсталирам, па да се ћерамо.

11. Eo ti gor čakovo uputstvo prvo skineš prvu verziju i krek pa pač i takođe krek za pač i tojeto

12. Čače jesi siguran da može sa krekom online da se igra mi prošli put igrali preko tangla

13. Па мораћемо Тангл или Хамачи или нешто. Најбоље да се скупимо на скајп или тимспик да се договоримо. Ако не, може и овде. Мени брат сад игра, тако да ће он пробати сад у девет.

14. Има на сајту да се скине фул најновија или само печ, ипак је 1.160. Онда имате на јутјубу упутство, неки НенадТВ канал лололо. Ту скинете фазон 20 мега неко срање и то одрадите. Ипак ћемо морати сутра... док сви будемо наместили.

15. Ево код мене ради, игра брат Хелмс Дип опсаду, неких 100 играча. Опаааа!

16. 100 igrača preko tangla?

17. jel ima neki strim?

18. Može jedno glupo pitanje? Štaeobreovo? Možda sam pglu, al nemam pojma.