Ат&Шјечиво

1. Вата пиратерија јбг. мораћемо или да јуримо за другим серијским бројевима или нешто друго...

2. То значи да можда можемо да користимо рандом кијеве. Ваља пробати. Само сад сам усто па оћу да спробудим и онда може.

3. Управо нађпх други кључ и ради. Ако сте укуцали кључ који сам вам дао неће моћи. Чавез користи тај, ја користим овај који имам, остали ће морати да укуцају нешто рандом чини ми се и радиће. Можемо касније пробати.

4. Nijesam bio tu za vikend, al skinuću večeras igru ili sutra. Samo što sam sutra na svadbi ceo dan, tako da tek od srede mogu da igram.

5. Evo skinuh 1.143 With Fire and Sword, radi mi sve, probao sam, radi mi i na netu, samo mi laguje strašno, al kontam da je to do servera.

6. Jel ima neko zainteresovan ja bi igro od petka sad nemam vremena ima neki torent na piratbeju jel probo neko dal radi (napoleon wars to je valjda najnoviji)

7. Ја јесам али неће моћи. Не можемо преко нета ако имамо идентичне кључеве у истој игри...

8. Doteru jes probo odavde meni radi bez ikakvog ključa i bez laga
    U početku krašovalo al zaboravi da obrišem onaj config fajl u my documentsu
    (ne sme pirraterija šaljem ti na pvt)

9. Aj daj link na pvt pa da probamo

10. Draga Saveta, imam problem. Igram Maunt&Blejd , peč Evropa 1200 i osvojio sam skoro celu Nemačku. Pošto mi je vojska skupa, moram da je dajem lordovima, koji su uzgred skoro svi idioti i neće da idu u rat niti da skupljaju vojsku. Pa ja tebe, draga Saveta, pitam: 1 )da li na ovoj temi ima neko ko je to igrao
    2) ako ima, kako to da nije imao idiote
    Cmokić :*

11. Igraj sa šiframa i radi sve sam. Jebeš lordove.

12. Narode može li meni neko da objasni (Kao najvećem debilu) šta je ovo i na koji fazon ja osvajam zemlje i pičke materne da prostite, jel biram zemlju kojom počinjem ili tako nešto... Jel ima neka mogućnost da cepam sa Srbijom pa da urnišem jataganlije ili tako nešto.. hvala unapred.

13. Ako igraš klasičan, a pretpostavljam da igraš, glej 'vamo.
    Kupi regrute i spaljuj sela, kupuj opremu. Onda si u ratu sa tom državom pa možeš da im jebeš majke milosne. Kad nakupiš dovoljno vojske i oružja, baneš do zamka i osvojiš ga. Dobiješ i selo bonus.
    Ima neki peč Europe 1200 gde imaš Srbe, koji su najjadničkija moguća vojska, ali nema jataganlija, samo Vizantinaca. Imaš i drugi peč , gde je radnja u Prvom srpskom ustanku. Guglaj, šta da ti radim :D

14. Inače rat se započinje obično napadom na karavan ili presretanjem kmetova, ima ih kolko o'š.
    Da dodam, ja se uvek prikačim jačoj državi, budem njihov vazal, pa ih u jednom momentu odjebem.

15. OK hvala. Možeš li ti majstore meni u pvt da pošalješ link za daunload, nailazio sam na neke gluposti po torrentima budi bog sa nama ništa ne valja. Bio bih ti zahvalan.

16. Ja sam to dobio pre dve godine, na cd-u. Ne znam za pečeve, ali ću pogledati okolo.

17. Имам оригинал. То ће рећи да сви ви пирати ако имате различите серијске бројове можете се качите на мој сервер и да тучемо. Ако сте вољни можемо с времена на време. Не могу често али могу једном у недељу дана сигурно.

18. Има ли неког да цепа и даље, или да би цепао?

19. dosta mi je cepanja drva za ovu godinu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.