Ат&Шјечиво

1. kako nisi ova dvojica nasli... neka drugi put dovoljno si headova popio danas! :D

2. izaso da se prebacim u drugi tim i onda nije bilo nem pojma koj mu kurac bi

3. Ja sam dosad igrao protiv nekih rusa, jer server vukajlija nisam mogao da nađem ni u internetu ni u lanu...

4. Dule, ne moras da izlazis da promenis tim, samo udjes u meni i odaberes ono prvo i promenis tim. :)
    Inace, meni je dosta klanja za danas, sutra cu opet doci ako bude vremena.

5. Dio, trazi server Ludi Cak, tamo sad igramo.

6. Igrica roka! Neverovatno zarazna, po mom misljenju, bolja od kantera. Zesce klanje. Samo kad bi jos neko od modova igrao...:)

7. Nema Ludi Cak kod mene...
    :/

8. Dule, ne moras da izlazis da promenis tim, samo udjes u meni i odaberes ono prvo i promenis tim. :)
    Sad tek videh jeb ga:)

9. @Dio: Nema zato sto ne igramo vise.

10. Nego, jel' oce neko od vas da napravimo klan? Sedmorica su dovoljna... Za sad.

11. Instalirah, krekovah itd. Instalirao sam tangl ( iz treceg, sjebo me je dva puta, vise mi se svidja hamachi)...
    Krenuo sam kampanju, svidja mi se za sad.
    U tanglu ne umem da nadjem opciju da trazim servere, trazio sam igre, nadjoh ovu i tamo u kao nekom chat room-u videh dottera.
    Kako da vas nadjem?

12. Udjes u M&B:WB, odes pod multyplayer, izaberes join game, i trazis servere pod LAN, ali sad niko ne igra, tako da, probaj na nekom od internet servera.

13. која зараза јебем ти сунце :Д

14. ljudi evo pravim server opet ako vas ima... napisite ovde dal da pravim il ne...

15. pravi server ludi cak sifra konj...

16. Evo ulazim u igru, server LUDI_CAK, sifre je konj.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.