Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Trazio sam, nije bilo nicega. Ma ajde upadaj na CEAL_SPAIN_Siege. Uvek ima gomila igraca.
Jel vidis server?
Nisam mogao da udjem. Cek' sad cu ponovo da probam.
nisi otkacio add ja ga ne vidim
Cek sad cu opet, sa add-om na listu.
Sad sam kreirao i cekirao sam add to list, ajde probajte i udjite na onaj chat na tunggle da ne moram svaki put da idem na vuku.
Ajde upadajte, dusan, ja i dio igramo.
Ja sam zvanicno isprobao single player i ne preporucujem ga. Smori nakon 20 min. Inace kasnije sam kucao sifre pa se malo zajebavao jer igra nije nesto.
Idi...igraj...multy...player... NEVERNICE!!!
Ne ozbiljno, idi igraj multy, satisfakcija vasih varvarskih pobuda zagarantovana.
Indigo oprobaj se u multy-ju zagarantovana zabava, par rupa u telu, sto od koplja sto od strela i nerviranje ukoliko se previse uzivljavas u igre. :)
Jel oce neko?
Moze, idemo na onaj CEAL_SPAIN_SIege server, posto ne volim da igram 1v1. Paracinac je moje vitesko ime, a oruzje kojim silujem je samostrel, ili mac i stit ako vec moram da ulecem u klanicu.
E, ja kad god udjem na taj server izbaci me.
Sto? Jel' ima neka poruka ili...? I koji krek koristis?
"Connection to server lost." samo to.
Koristim onaj krek sto si ti postavio u Video igrama.
hmm, ok ima jedan KOR_Siege, probaj njega. I dali ti je use_secure_connection u rgl_config.txt podesen na nulu?
use_secure_connection mi je na 0. Ajmo onda na KOR_Siege.
Ljudi, ako ocete da ja pravim samo recite.
Koristim onaj krek sto si ti postavio u Video igrama.
I ja koristim taj i sve je super, juce sam igrao bas taj CEAL_Spain i igrao sam barem sat vremena, nije me nikad izbacio.
jaoj sta cu da vam radiiimmmm...samo da nadjem dobar net
Cace ajde pravi.