Ат&Шјечиво

1. Ljudi ajde javljajte se malo da ne zagine tema. Moj brat je instalirao i vide mu se serveri iako nema ni patch ni crack ni nista. Meni se i dalje ne vide serveri. Sta je s' vama?

2. Mole se nekrofili da ne jebu ono sto nema rupu tj. mrtve teme .

3. meni se ne vide možda da pokušamo svi da reinstaliramo ?

4. ja sam probao dušane, neće -,-

5. Jel je pronašao neko neki peč ili tako nešto, opasno mi se igra :/

6. Šta je sa onim "Ognjem i mačem" jel' izašao na engleski ?

7. Koji Oganj i Mac, ja znam samo za knjigu. Ima neka igra ili je to neki mod za Ata i Sjecivo?

8. Колико сам чито раније то вам је заправо њарбанд + мултиплејер и још неке финесе.

9. Lepo zvuci, a i izgleda, nadam se da kad ovo izadje i kad skinemo da ce moci da se igra.

10. Vatreno nanoružanje + kozaci. Možeš da igraš svoju verziju "Taras buljbe".

11. Игра л' још која јуначина ово, да се окупимо и сиграмо?

12. Ljudi, danas izlazi Oganj i mac, mogli bi da skinemo pa da vidimo jel moze u multiplayeru?

13. Izlazi konačno ? E prvo moram u singl da vidim kozake...

EDIT : I da dobijem nazad laptop...

14. Da, ali nema jos crackovan, niti za download. Gledao sam na Steamu ima da se uzme za 5 evra Warband, onaj sto smo igrali. (da imam steam, account od brata iz Slovenije :P). Ako neko nadje da se skine i da moze da se igra, nek da ovde link.

15. Ja čekam da se pojavi na PirateBay-u i nakupi malo seedova...
    Kad ne plaćam evrima, plaćaću nervima.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.