Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije Dušane, vidiš da je modifikovan naziv tema. Sad sam punopravna legenda.
Iskoristio bih priliku da opet zamolim za blow job, ako neka ima viška vremena.
A jbt Rodjo, ti kad se uhvatiš tako za nešto, ne puštaš ko da ti je zadnje. Šta mu vredi i jedna dobra kad se lik isforsirao na svim ostalim sferama - komentari, forum, speRmerska tema (naziv je, uzgred, možda i najjadnija i najizlizanija fora koju sam pročitala na sajtu, posle Milisava). Al aje, ne bih da ispadne da nekog i vređam i pljujem u facu, ima ljudi ovde koji gotive to što je on ostavio na sajtu i moje mišljenje o čoveku je apsolutno nepotrebno i nebitno. Vrlo bitan momenat. OSTAVIO i nije se vratio više. Mislim, daj, može sto mešalica da napiše, al koja je to fora s dramatičnim napuštanjem sajta. Dakle, ne pričam o čiči direktno nego se u ovaj opis uklapa 70% tih samoproklamovanih legendi, koji su prosto isforsirali takav utisak kod ljudi.
http://vukajlija.com/zbogom-merdzo-zbogom-preduzece/112076
Не могу да се сетим како се звала спорна дефиниција, линкована у примеру, али је стварно била њесра. А био је кул лик.
hm zasto dobijam utisak da je ovde rec o autorima a ne o defkama. mylyce to je TVOJ ukus. upravo gledam definicije koje sam omiljenio, ima ih oko 400. javicu ti koliko je od toga tulumovih. za sad ni jedna.
(zapanjio sam se koliko celtovih imam u omiljenima, uopste nisam obracao paznju na njegov rad dosad)
Pa i jeste o autorima janpi, genije :) Ali opraštam ti zajeb, zbog one kifle.
Legenda je kompleksan pojam.
To nije stvar ukusa, ne kažem da Cara nema potencijala da bude duhoviit nego se kreće u drugom smeru, skrenuo s puta, previše se trudi. A to je komercijalizacija. Pojedini su saznali za Kafku tek kad su se pojavile odabrane, a čovek može da drži lekcije o tome kako se piše. Ni u jednom momentu nije forsirao svoju genijalnost, što ove 'legende' konstantno pokušavaju da urade.
Ustvari si ti okrenuo priču na ukus, jer pričaš subjektivno, o svojim omiljenim. Ja nemam nijednu Tulumovu u omiljenim.
A u kurac, taman mi srce zaigralo, kad ono pusoka!
patuljak, za tvoju informaciju, čiča nije teatralno napuštao sajt, banovan je i to je to. jebalo mu se da se vraća sa duplim i napušava bilo koga. i za razliku od tebe koja očigledno imaš veoma jasno izgrađen stav o njemu, on o tebi nije imao ama baš nikakvo mišljenje.
dalje, temu spermerska ekipa sam ja otvorila. ako imaš neki problem sa nazivom te teme, ja stvarno ne znam šta da ti kažem osim da mi je jako žao zbog duševne boli koju ti je taj naziv naneo. dalje, ako imaš neki problem - čekam te na trošarini!
MOTIKA
ja sam legenda
nisi
Sose da nisi ti noah:)
http://vukajlija.com/recnik/autori/6003
A evo ima i urbana http://vukajlija.com/recnik/autori/21618
Stav i utisak nisu isto. To što neko onaniše samo na svoja remek dela, prelistava svoje komentare tries puta na dan i ne pada mu na pamet da ima i ostalih ljudi na sajtu koji pišu, to je već stvar vaspitanja, patologija poremećaja pažnje, kojom ne bih da se bavim. Bavim se dovoljno da znam da to što neko nema utisak o nekome samo govori o njegovoj samoživosti i ignorantnosti, a ne o bezličnosti druge osobe.
Ali hahaha
Idući put kad me budeš vređala, smisli nešto što bi me stvarno uvredilo. Što je apsolutno ništa, kad mi ti ili bilo ko na internetu upućuje. Ali eto, možda iskopaš nešto, zadajem ti zanimaciju u narednih nekoliko eona. :)
Sad nema više birokratskih prepreka pa moram da spomenem i tuluma:)
?! iju? uvreda? ja sam mislila da se mi svi zajebavamo kada te tako zovemo, nije to nikakva uvreda, zar ne?
druga stvar, jel tebi treba da se crta? ili ti izvlačiš neke zaključke po sopstvenom nahođenju? čiča nema mišljenje o TEBI ali itekako ima mišljenje o nekim drugim ljudima. o nekima dobro o nekima loše.
neki put mi stvarno nisi jasna... kao na onoj definiciji o dildou sa krvotokom... uhvatiš se za nešto i zapeniš, kreneš naširoko da objašnjavaš kako si ovakva, onakva, nisi takva, ti si fina, a drugi su ovakvi i onakvi... pritom, vređaš ljude, donosiš neke nebulozne zaključke o njima, generalizuješ i držiš pridike... da se razmemo, meni si neki put beskrajno simpatična, ali neki put se i ozbiljno zapitam šta sa tobom nije u redu....
lolololololololo
koliko ovo postaje nePandanski! Da nije Mogše ne bi ni znali šta je legnda BRE
A hoćete vas dve sada da se šibate?
ma ja je čekam na trošarini! ;)))) nećemo melki. to nije moj fazon. ja ljude niti prozivam, niti ih vređam. neki put se samo zainteresujem kada vidim da drugi vređaju...
Roditelju. Objasnila si.