Vukajlijaške legende

1. izvrsio transfer na B92.

haha, bilo bi carski kad bi to moglo lepo za pare da se uradi :) tipa oglas:

"vukajlija zapošljava hiperaktivnog forumaša i lucidnog, talentovanog i ekstremno plodnog pisca definicija. neophodno iskustvo od 3000sati provedenih na nekom od viđenijih foruma..."

2. ja imam dva tri, i mnogo mi je smešno kad vidim kako me neki ljudi ovde napadaju, a brane isto tako mene, samo drugog mene :) pišam od smeha na kvazi nepravde koje činim sam sebi i svi me napadaju i brane u isto vreme. kao, JAO OBRISAO SI MU DEFINICIJU BUUUUUUUUU :))

Ja sam ovo pročit'o pešes puta i ništa mi nije jasno. Zar se duplu nalozi ne banuju trajno? Ili se banuju samo određenim autorima?
    Dalje, ako je već u redu da imaš dupli i pišeš definicije "iz drugog ugla", onda je sasvim u redu da prvom sebi ili drugom sebi dijeliš pluseve, jer jebiga, sviđaju ti se svoje definicije, nema razloga za ban!
    Ovdje nije problem duplih naloga, nego duplih aršina nažalost...

3. Da, zaboravio sam kurda, covek je ziva legenda sajta. Mozda ga je napustio a mozda i ne, ali definitivno spada u legedne kao i prethodno nabrojani autori.

4. Šalabajzere, dozvoljeno je imati dupli nalog sve dok sa njega ne radiš nešto što ne bi radio ni sa prvog.

5. Kad smo već kod duplih, Mačkasti je isto legenda. :)

6. jeste. abraxus i kurd su na neki način, svaki u "svoje" vreme definicijama uticali na izgeld ostalih definicija.

fora je što ni jedan od njih dvojice nije izdržao predugo. zato je gospodin reservoir dog i dalje godinama prisutan, pravi primer kvalitetnog, uvek plodnog i raspoloženog autora.

7. Милице, кад си отприлике сазнала за Мачкастог? Питам зато што сам ја тек недавно...

8. Tulumbac, pročitaj šta sam napis'o. Po ovoj logici, sasvim je u redu dijeliti sebi pluseve sa duplog i obrnuto.

9. I ujedno je taj isti Reservoir Dog najveća legenda sajta trenutno... i to ponajmanje zbog broja poena i pozicije.

10. A MOTIKA? Lik samo piše definicije, nikad ga nisam video na forumu ili četu...?

11. Pročit'o. Kao što sam možeš zaključiti, nije dozvoljeno samom sebi ocenjivati definicije. Isto tako nije dozvoljeno raditi to sebi zduplog.

Menjaj logiku, šta da ti kažem.

12. @šalabajzer: ne delim pluseve sam sebi jer nisam pizda. deljenje pluseva samom sebi nije u redu nikako.
    loše si mislio za duple naloge. banuju se dupli nalozi već banovanih članova. znači, ako popiješ kaznu, pa se vratiš, samo u drugom obliku, to nije kul. takođe, niko ne može da provali da si to ti, niti bi ikoga bilo briga da si to ti, ako samo definišeš i ne smaraš ljude o pravdi i nepravdi. to je razlika.

dvostruki aršini ovde ne postoje.

plus, ovo nije tema za to :)

13. Surovi, izvini zbog spema, ali za mene je pizda svako ko ima dupli nalog i koristi ga u bilo kakve svrhe. Takav autor ne može biti legenda sajta.

14. svako ko ima dupli nalog i koristi ga u bilo kakve svrhe. Takav autor ne može biti legenda sajta.

Mislim da je ok da se ima više naloga, ipak je ovo vrsta on lajn igre samo je bitno da se ispostavi da se isti ne koriste u neLegendarne svrhe...što mahom ispada nemoguće!

15. E stvarno prezrela tema za http://news.bbc.co.uk/olmedia/1785000/images/_1786716_katanec_al150.jpg, cudi me da ste i ovoliko pustili da se izdrkavamo.

16. Милице, кад си отприлике сазнала за Мачкастог? Питам зато што сам ја тек недавно...

Kad je napisata ova definicija http://vukajlija.com/vukajlijinih-top-100-autora/146642

17. У јеботе, 'де ја живим...

18. Абраксус,

Курд
    .
    .
    .
    Госпоџо-згазиш-ме, МаријанаП, Гвоздендовић, Сурови. (можда сам некога пропустио, јебига)

Ради се о ликовима који су поставили неке стандарде, или створили сопствене правце/стилове у дефинисању, или су толико потрајали да је то за свако поштовање.

Иначе, глупирањем и прављењем комплетне будале од себе се, бар за паметног човека, не стиче статус легенде.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.