Vukajlijaške legende

1. Procitah sve postove. Autor koji se najcesce pominje kao legenda sajta je Abraksus. Naravno, ima jos legendi, ali mislim da je ovom temom titula i zvanicno dodeljena Abraksusu kao sto je i red. Dobro je sto su se stariji clanovi izjasnili po tom pitanju tako da sve one koje za Abraksusa "zabole kurac" mogu lepo kod cika doce po turu analgetika. Mada analgetici ne pomazu kada je sujeta povredjena.

Pitanje za Melkijadesa: kad vec znas sa kog naloga je Abraksus i dalje aktivan, zasto to svoje saznanje ne podelis sa ostalim clanovima? Neki ovde tvrde da on nije vise aktivan i da nece biti.

2. Po meni je Kafka živa legenda sajta,samo šteta jer retko piše.Sve njegove definicije sam pročitao i ocenio.A od onih koji više nisu na sajtu Mogša je neprevazidjen.
    UNUL!

3. Ако је она легенда ја сам камен за купус.

4. Nešto mi nije jasno

Hahhahaha, taj lik je car. :)

5. Иначе, глупирањем и прављењем комплетне будале од себе се, бар за паметног човека, не стиче статус легенде.

Слажем се са овим, баш због тога што данас кловнови и дегенерици добијају статус легенде. Опет, мени су баш интересантни људи који се спрдају на овом сајту и по неким стандардима које ја иначе не уважавам, праве будалу од себе. За мене су ето Цара и Лаки легенде. Ово је место где човек треба да се максимално излуфтира од свих срања, да се испрда, ако треба макар и на најприземнији начин. Па не вичемо сигурно на улици ЈА ЈЕБЕМ и РАКУН ЈЕБЕ, добро серем сад ја вичем кад се напијем.

Са друге стране, ово је јебени интернет, овде могу, хоћу, а већ и јесам качио еректиране курчине које пенетрирају у буље неких америчких вајт треш дропљи, на темама коју тренутно прегледава 5-10 девојака старости од од 16 до 30 година. Не знам их, оне не знају мене, заболе ме шта ће ко да мисли, за њих сам само гомила слова и бројева на екрану, што извали нека царина. Тако да риспект за људе који јебу. Да л они стварно јебу, људи који постављају такво питање и трипују живот ми се гаде. Ајд пљуваћу другом приликом већ сам превише скренуо са теме.

По мени: Цара, Лаки, Данкан, Џими, Гвозден, Корлеоне, Еуглена, Циклон, Сурови јер се човек истински труди а могао би да га савршено боли курац, Тигар, Мотика и Блеки наравно. Не могу да изоставим ЈТУ-а, он ми је можда и на првом месту. Додајем и Мастрикста, јер је написао мени омиљену дефиницију на сајту. Извините што сам смарао оволико.

6. Blek hol...umro je tiho i otišao u legendu.

7. Pošto Džimi već 5 dana nije sa nama, da nije i on istakao kandidaturu za legendu?

Inače moj favorit je Čiča, jer je jedini od pominjanih legendarnih koga sam zatekao kad sam stigao na sajt.

8. Pitanje za Melkijadesa: kad vec znas sa kog naloga je Abraksus i dalje aktivan, zasto to svoje saznanje ne podelis sa ostalim clanovima?

@ne_moj
    ne_moj да ме зајебаваш да си поверовао у то..?

9. @Ripli nisam poverovao, ali kad covek nesto kaze treba to da podrzi nekim dokazima. Valjda je tako.

10. Melkijades nezna nista o tome. Baca kosku.

11. @Harvey Dent
    Drago mi je sto to mislis. :)
    Ali tu sam- nisam legenda.

12. Legenda nije onaj kome obrišu definiciju, pa napuši moderatora ili pak ostale članove, i onda mi trljamo kurac i divimo mu se. Ako mene pitate, legende sajta su ljudi poput Čevua, Surovog, Seljaka, Džimija... Ovo je samo neko nabrajanje na brzinu, a to što su trojica od nabrojanih moderatori, protumačite ka' šupkanje ili kako već 'oćete, boli me kurac, ali takvi ljudi su zaista legende sajta ovakvog tipa i vrste. Od učlanjenja su tu, nisu napuštali sajt bez nekog preko potrebnog razloga, više manje su aktivni na svakom dijelu sajta, narod ih voli, a i mrzi. Abraksus? On legenda? Ma kako mu definicije bile dobre i on bio duhovit i oštrouman čovek akkvim ga predstavljaju, on nije ni prismrđet legendi. Vele da ima dupli nalog. Možda. A, ako ga i ima, što će mu koji kurac? Možda da bi njegov pređašnji lik i djelo ostali neukaljani i neumrljani, da bi ga narod slavio? Laki je postupio samo onako kako bi istinska legenda postupila, napušila kurca moderatora koji je iz nekog njemu znanog razloga (kojeg, nije bitno, ljudi smo, a ljudi ljudima praštaju i rešavaju razmirice ukoliko ih ima) i zaprijetila odlaskom sa sajta ako mu se obrisane definicije ne vrate. Obrisali su ti dvije definicije, pa šta, jebale te (da prostiš) dvije definicije, evo neka ti prebače iz mojih definicija kolko oćeš u tvoje, mene je bitno samo da imam tih mrčenih 50 poena za čet.

Dosta sam srao, počeće vece šolja da "preljeva", pametnije mi je da pođem da privređujem.

13. a jel mogu ja ako uplatim 300din umesto 200 za ktitorski nalog, da budem legenda, mislim volo bih :)

14. Evo peticije da se odbanuje JTU: http://www.petitionspot.com/petitions/jtu/
    Mozda i uspe.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.