U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jagodinci su poznati po tome da nemaju duple. :)
Nemoj te priče, svi znamo da Palma daje subvencije za duple.
Eh sad...Pa i Jagodina je dupli nalog,pre je bilo Svetozarevo. :)
Ja tad nisam znao ni ko si ti. Video sam da je neko napisao nesto tipa "Caro, kako te ne mrzi da pravis duple?" i ja prijavio, eto. ,
odma posle ide ova rečenica:
Dugo si na sajtu, znaš sve o JTU ali nemaš pojma o Cara nalogu ali opet imaš pojma o prijavljivanju duplih naloga da se banuju. Iskreno, mislim da se debelo foliraš!
Nemam ja ništa protiv da se on odbanuje ali o tome ne odlučuju članovi!
Nemoj te priče, svi znamo da Palma daje subvencije za duple
I za treće dete!!
Bas tako.
EDIT: Pa nisam ni rekao da odlucuju clanovi, nego mozda se modovi smiluju kad vide da podrzavamo odbanovanje legende. :P
Mora onda da si sedeo iza njega i gledao kako kucka definicije, kuvao mu kafu dok je pisao komentare i upadao na tuđe naloge... smejao se njeogvim forama uživo!
JTU je legenda sajta i tako treba da ostane! Moje skromno mišljenje:)
Slagam se.
Glasam da se JTU odbanuje. To je jedan od najoriginalnijih likova ovde, čak je i vrlo zabavan. Pravio je atmosferu, doprinosio burnim reakcijama i tako to. Živa legenda. Šta god da je uradio, preozbiljno se shvata njegov prestup, tako da ga treba pomilovati. Ipak je sve ovo samo virtualno realno
Jos jedared se slazem.
Baš je kjut što ljudi misle da je njihovo mišljenje bitno. Awww
Kako je kjut kada ljudi misle da je nečije mišljenje nebitno
Tulume, jesi li ti napucao Travoltu iz Borče grede da mi pošalje zahtev za prijateljstvo? Priznaj!
Žljut?
Ја само знам да човек сад ужива читајући ово. Сваки пут се враћао сам очигледним дуплим налозима, а сви се попалимо "ово је ЈТУ, ал' сам га провалио, свака ми част". Очигледно је да му прија да га стално спомињете и успева му, одлично то ради. Немам ништа против њега, јесте да уме да буде безобразан према неким члановима, али је и необично духовит.
hahahahahhahaha
ne znam jtu-a i neću da kenjam al je napravio veliko sranje i slažem se da o tome ne odlučuju članovi
Što se tiče tih "provalio sam ga likova" meni je najbolji bio onaj što je utripovao da je on provalio ko je krešimir i da je zato banovan hahahhahaha
Филантропофобе, мислим да Тулум није мислио на твој пост.