Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
a što jtu ne otvori novi nalog i ponovo postane popularan. Niko mu ne brani, neka pokaže da može da ima 2 lica, mada nemam ništa protiv da se odbanuje nego smara to. Neka se infiltrira kada se najmanje nadamo!
Ja sam za to da se odbanuje.
Njemu je zabranjen pristup sa bilo kog naloga.
И јесте, неколико пута.
Neka napravi novi nalog, kao ja sa hrnjau i nek se igra, malo promen tkatiku, nikome ne kaže ko je šta je, nakon par meseci skapiramo kakva je likčina i opet dobro. Ako je jednom uspeo poće mu za rukom to ponovo!
Nekoliko desetina puta.
Jebiga, ne vole ga modovi.
Ma, koga boli kurac? :)
Готиви ли га модови или не, гадно је засрао.
Мени је симпатичан лик.
ali Eddie je smrdljiv nalog maksimalno, informisaniji je od većine a tu je svega 2 meseca. Kao ti zznaš mnogo o JTU, ja za godinu dana ovde nemam pojma o njemu koliko ti! A plus što si cinkara onako baš fina, ruku stvaljam da si dupli nalog!
JTU jeste legenda!
A ionako njega zabole, verovatno ima neki nalog svoj.
Povračaču.
L0L je LEGENDA, veća i od JTU-a
@Caro, edi je moj Jagodinac, sigurno nije dupli
A tek profesori što ga mrze. Haos brate.
Hahaha
Genijalno! Sram ih bilo. Daju mu ocenu manje, picke!
Jel vi kapirate da je on banovan jer je upao u moderatorski nalog i napravio sranje na sajtu? Meni je on do skoro bio super, ali mi je sad itekako drago što je banovan. Vala, ako je on "elita", ima iz inata da ostanem "selo" celog života.
Ok, mada mi je nejasno kako je posle provedenih 7 dana na sajtu već bio prijavio neki moj tadašnji nalog za banovanje kao dupli, i od starta aktivan u svim sferama, mislim možda je dečko suva inteligencija a ja papčina pa ne mogu to da razgraničim.
No nebitno, ne kapiram kakve on veze ima sa JTU, da je Dankan pokrenu foru da se odbanuje kapirao bih, da je bilo ko od modova pokrenuo razumeo bi, da je neko od njemu blsikih prijatelja pokrenuo opet bi bilo ok, i glasao bi da ga odbanuju i te fore... ali EDDIE štiti JTU-a, 100%
Pametan je svoejvremeno bio super-ultra zanimljiv, više ne dolazi tako da za mene on je fino legendaran!
Ja tad nisam znao ni ko si ti. Video sam da je neko napisao nesto tipa "Caro, kako te ne mrzi da pravis duple?", i ja prijavio, eto.
A na sajtu sam mnogo duze nego moj nalog.
JTU-a licno ne znam, ali i definicije i komentari su mu legendarni.
A valjda mogu da mu oproste sto je hakovao jedan nalog...
e to već moraš njega da pitaš, možda oće čisto neku foru da napravi, jebemliga
Pa, brate mili, ako je Jagodinac, ne mora da znači da nije dupli, ti ne znaš da li je on pre imao profil na ovom sajtu i da li je banovan. ;)