U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E taj je već legenda. :)
Džeri, šta 'š sad, a, a, a??? :D
Ja čula da je bio žešća izdrkotina, u fazonu da niko nije smeo išta da mu kaže na četu, da ih je sve vozao tamo. I da je vrlo bistar.
Što je verovatno preuveličavanje, jer niko nije toliko bitan i opasan, a uvek ima i bistrijih :)
To je onaj tip ljudi koji očekuje neke pohvale i oduševljenje na sasvim neke normalne stvari ili još gore, nenormalne, pa pusti takvu buvu o sebi i odaje takav utisak, kao da je stvarno zaslužio neko priznanje i privilegiju.
ajde ovako da pitam, koje su za vas tri najveće legende sajta bez obzira na to ko su i šta bili (autori, modovi, trolovi, spemeri....), pitanje se odnosi na one koji su duže od mene na sajtu, dakle više od 6,7 meseci?
Seljak je broj jedan, a ostali nek se poređaju. Ha!
Сељак не мож да буде урбана легенда. Кад је сељак.
Кад смо већ код тога, наслов теме је неадекватан.
Zmio, odgovarao sam na prethodni post, a ne na naslov teme.
Čitaj malo pažljivije, nisam ti ja kriv što si se sinoć napila ko stoka. :))
Čoveče, pa zar sam duže i od tebe na sajtu brate, a ja sebe smatrao novijim članom. Ovako Abraxus je svakako legenda broj jedan, jer realno i dalje se spominje dosta iako je već duže vreme neaktivan, za živu legendu sajta smatram i Kaizena (jasno je zašto).
Ма знам бре. Само сам тела да истакнем да наслов теме не ваља.
Aha, onda ok. Oprošteno ti je. Amin.
Ne znam koji kurac više sa tim Abraksusom, kad su mu generalno gledano definicije prosečne. 30% je stvarno do jaja, ali brate, svaki član ima toliko.
Osim Slavka.
:)
Abraks nije loš, ima par odvaljivačkih defki, ali ostale su prosečne, kao što kaže Tulum.
Nije stvar u tome da li je peosečan ili ne, nego u tome da se i dalje spominje non stop.
<3
Canis Lupus. Njega ste zaboravili. Ne krivim vas.
EDIT : Fak, niste.
koj je taj dajte link
Ja takodje nemam pojam, ko je taj i kako ide prica u vezi sa njim? Milice, prosvetli sestru.
http://web.archive.org/web/20080313220339/vukajlija.com/clanovi/2084/definicije
To je neki link što mi nekoć neko dade.
canis lupus ima definicije u rangu sa nekim ispodprosečnim autorom. realno.
On i Tulum su tu negdje.
Од данас сам и ја бивши аутор овог сајта.Захвалите Суровом за то.....нисам то очекивао од њега..............
Како се виде остале стране?