Možemo i Lakija svrstati u urbane legende sajta, čo'jek je bio jebač nad jebačima.
Nisam neki fan njegovih definicija, ali pozicija i vrijeme provedeno na sajtu govore mnogo...Kazna je bila prestroga.
Е, добар је био Канис. Ове прве су тотално срање, али имао је неке одличне дефиниције. Мада, у то време су свима били нижи критеријуми, па се те дефиниције можда не могу квалитетно оценити само на основу сећања.
Ja sam vec ranije na drugoj temi rekao - seljak, Meśa, i ovaj nesrecni Tulum. Prs' nije ta klasa, ova trojica su u stanju da pola dana izvaljuju gluposti, i da im svaka glupost bude veca od prethodne.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Laki, taman da se malo više posvetiš teretani i jebanju.
Zmio, ne vide se. Link je samo za jednu stranu, valjda.
Pozdrav Laki, tvoje arčenje ode u legendu....
Ne znam za ovog Canis Lupus-a.
Izgubili smo Lakija... :(((
Canisove su šitčina, barem one sa prve strane. Nego nas ovi metuzalemi tovare da je bio dobar.
Šta bi na kraju sa naslovom teme? Hoće li se menjati na legende uopšte ili ostaje ovo "urbane".
Moj favorit je seljak. Treba dostići njegov nivo. Ipak.
I fejza.... I on ode u legendu. Fejz je i pored svog nadimka u kom veliča dotični sajt, postao jedan od boljih autora ovde....
Možemo i Lakija svrstati u urbane legende sajta, čo'jek je bio jebač nad jebačima.
Nisam neki fan njegovih definicija, ali pozicija i vrijeme provedeno na sajtu govore mnogo...Kazna je bila prestroga.
ova tema deluje
Pravda za L@kija!
Е, добар је био Канис. Ове прве су тотално срање, али имао је неке одличне дефиниције. Мада, у то време су свима били нижи критеријуми, па се те дефиниције можда не могу квалитетно оценити само на основу сећања.
Noah je bren new SUPERSTAR...
Kako je krenulo lik garant ulazi u lgendu... od najglupljeg do najboljeg!
NOAH pozdrvaljam te ovom prilikom i mnogo te volim, uz poruku mnjau wao njau!
Abraxas je legenda jer je bio PRVI superstar Vukajlije i sto su u ono vreme njegove defke vidno odskakale od ostalih.
Slažem se sa Tulumom, seljak, a dodala bih Mešju i malog prsta. Treba dostići takav imidž. Ipak.
Meni je milica legenda. Imam osećaj da vedri i oblači ovde. :)
Ja sam vec ranije na drugoj temi rekao - seljak, Meśa, i ovaj nesrecni Tulum. Prs' nije ta klasa, ova trojica su u stanju da pola dana izvaljuju gluposti, i da im svaka glupost bude veca od prethodne.
Пријатно сам изненађен што нико још није са сузом у оку поменуо преподобног Кувајлију.
Какав црни Кувајлија
Saće majav da izleti iz nekog čabra da ga pomene. Nije odavno.
Е, а која је релација између Лакија и Куџабара? Зашто имају исти аватар?
Bleče, tebi je krivo što nisi širio tu pozitivni energiju kao kuvajlija i time uveseljavao ljude.
Znam ja tebe, ti bi da širš noge i uveseljavaš žene! E neš kolega.