Prijava

Uze mi suljpa s' tastature! :))

Ахахаха. :))

Дај да не спемујемо ово више, доћи ће неки мод и јебаће нам кеву.

Momci, poslednja opomena. :))))

Dakle,jel ovde treba da se žalim ako me zajebavaju drajveri?

Imam problem,odnedavno je počelo da mi se dešava da uvek kad bilo koji klip na jutjubu ekran pocrni na jedno pola sekunde,i kaže drajver je prestao da ti radi.Čudno je to što ako npr. ostavim klip da ide,ali otvorim drugi prozor ili karticu,ne puca,osim kad pušta novi klip sa neke plejliste.Neke ideje?

Drajver je R300,na visti,na dell laptopu.

Obrisi Vistu i instaliraj xp ili sedmicu.

Ваљда на добру тему постављам...
Прекјуче скинуо неко говно од програма, преко торента. Провјерио на вирусе, све било ОК, фора чисто, и ја отпакујем и кренем инсталацију. Од тад ми компјутер штека. Имао сам АВГ, очигледно није препознао ништа. Прво што се десило је то да је АВГ био "поједен" буквално, једноставно је остала иконица, а програм без функције. Покушао сам да скинем нову верзију, није хтио да инсталира. Онда сам провалио да ни Опера ни Мозила не раде, не могу да отварају странице, нема конекције са сервером. Скинуо сам Аваст, који није хтио да апдејтује базу вируса. То сам некако ријешио, скинуо најновију верзију и дефиниције, претражио комп. читав два пута, и нашао ми два нека безопасна курца, обрисао, али компјутер и даље штека. Неће ни систем некад да подигне из прве, али генерални статус је ок, није нешто спорији него прије, стара је машина па сам навикао на повремено штекање кад преоптеретим радну меморију.

Је ли се некоме дешавало нешто слично, има ли неко идеју како да ријешим ово или ми не гине реинсталација система? Ако ништа друго, макар неки форум да ми препоручите, да се обратим. Гуглао сам, али све што сам преко тога успио да ријешим је проблем са Авастом.

ЕДИТ: Осим Авастом, пречешљао сам компјутер Malwаrebytes' Anti-malwareom, SpyBot Search&Destroy-em i Spyware Terminatorom. Сви су нашли понешто, побрисали то, али компјутер и даље исто.

a da uradis system restore? :)

Једном сам то покушао, још док сам имао Windows ME, и мислим да ћу то да избјегавам. Могуће да ја не знам да баратам с тим, али ако не будем могао да нађем неко једноставније рјешење, рађе ћу да се одлучим за реинсталацију система. :)

Pokusaj ipak taj system restore, ali to je ocigledno bio virus.

Одрадих управо нешто са Опером и Мозилом, у подешавањима мреже, само се чекира "No proxy". Очиглендо је вирус промијенио то подешавање у неки "ручно" одабран прокси, па нису могли претраживачи да се конектују са сервером. У главном, сад раде.
Гугл Хром читаво вријеме радио, још једна предност очигледно у односу на ова два претраживача, њега није погодио овај вирус.
Покушаћу још којим програмом да прочистим компјутер, ако не буде могло, одрадићу реинсталацију система, само да нађем времена, и онако му нисам 2 године радио ништа.

Ako vec neces da se petljas sa system restore, preporucujem ComboFix. On vrati sva podesavanja na default vrednosti. http://www.combofix.org/

Ево видјећу. Кад покушам све да и то ћу да одрадим.
Хвала, у сваком случају!

http://www.vidtomp3.com/
samo stavis link sa jutjuba i skines audio...

Jelte, imam užasan problem sa filmovima na lap-topu. Cenim ga da nemam potrebne kodeke, a skinuo sam mali milion packova i pa ništa. Koristio sam BS-Player ali sam ga u afektu obrisao (sreća što fali samo jedan plejer od celog lap topa). Probao sam KM Player, MV2 player, VLC Player, ispada da je do nečeg drugog. Dakle koji kodeci? Trenutno mi je K-Lite Codec Pack ver. 7 nešto, ali DŽABE. U Winampu mi na primer pušta normalno, ali nema titlova naravno, i ukoči se posle određenog vremena. Imam 32bitnu 7icu.

a da probas VLC media player?
ja nikad nisam uspjela da uspostavim komunikaciju sa BS-om...

merci

a da probas VLC media player?
ja nikad nisam uspjela da uspostavim komunikaciju sa BS-om...

Kunem se u BS i dalje :) tolike godine me je služio bez greške, dupli klik mišem i kokice u ruku je sve što je bilo potrebno. Inače, to sam zaboravio da pomenem. Probao sam KM Player, MV2 player, VLC Player, ispada da je do nečeg drugog.

dobro, nije da sam se bas trudila, razmazio me VLC... :)
u tom slucaju ne pada mi nista na pamet za sad... valjda se javi neko ko zna :)

pokusaj da skines GOM player, njega koristim vec dugo godina i jos nisam naisao na format filma a da ga ne moze pokrenut.
pored k-lite codec packa instaliraj jos hjsplit, Avisynth, VobSub, AC3Filter... ako ti to vec ne uspije onda ev ti link pa skini sebi sve codece svijeta... xD

http://www.torrentdownloads.net/torrent/923743/All+the+video+codecs+you+must+have+(For+DivX+Xvid+RA+ac3+MPEG2++++)

Sa K-Lite-om i BS plejerom treba da radi bez problema. Instaliraj Linux lololo

EDIT : Instalirajte Spybot - Search & Destroy na računar i povremeno skenirajte, dobra stvar skroz. Inače sa neta možeš da skineš malver koji antivirus ne može da otkrije, a koji usporava računar. Ovo čudo ih otkriva i briše.