Prijava

Pa džaba na nuli da ostaneš, e moj Mančestere 'oćeš golja da budeš lolololo

Pa kad biste vi pobedili valjda bih u minus otišao lolo. Ali ne biste pobedili. :D

Loksi reče:

Hrpa je to njih radilo Sanšajne, kao i ovaj Crvić gore koji pametuje, eto vidiš od njega imam pvt, aj baš da postavim skrinšot:http://i.imgur.com/QPHVs.png
PS. Sad će on postaviti neki levi nevezani skrinšot za mene garant, pošto ga često baca na mene pa voli čuvati skrinšotove (vidite da ima i rečenicu o meni na profilu) :).
Srećom nije baš bistar, pa nije ni obrisao ovu poruku tako da sam ja sad mogao uhvatiti taj skrinšot. Pazi šta radiš ubuduće Crviću. ;)
I još zilion njih koji se sad prave pametni, iako sam ja ovo prestao raditi ima već ihahaj. Al' opušteno, znaju ko su i kakvi su, pa mi ta vređanja i podjebavanja sa njihove strane nešto ne znače previše. Nekad jesu, ne znam ni sam zašto, ali više ne.

Pročitah Loksijeve definicije jer me zamolio, i tvrdim i sad da nisu loše, problem je što on kao i svaki nedojebani klinac ne shvata da je problem u njemu i njegovom ponašanju i da to nema veze sa defkama. A što se tiče skrinšota zanimljivo je da si okačio samo onaj dio pvt-a sa odgovorom a onaj u kome me moliš da te čitam ne. Još zanimljivije da sam skoro čitao taj isti pvt i bilo je sve tu a sad nema onog što si ti pisao, što znači da si ovih dana obrisao. Tvoje mišljenje je da nisam baš bistar jer nisam obrisao pvt pa si uspio da uhvatiš print (a potom obrišeš svoje moljakanje da ja ne bih uhvatio print), ja na to mogu samo da ti kažem da to pokazuje da nemaš muda da stojiš iza onog što kažeš, ja svoje pvt-ove nikad ne brišem, nemam strah da će neko da printuje pa pokaže modu, što kod tebe očigledno nije slučaj. Šta znam, možda su te puno tukli kad si bio mali pa odatle potiče taj strah. Iskreno, nije me ni briga. Sam si kriv što te svi tovare k'o magarca, zaslužio si.

Ja sam sve pvt-ove sa tobom još davno obrisao, ne neki dan. A to da sam te molio možeš mačku o rep da okačiš, znam samo da sam napisao gore "aj da se čitamo" a ti odgovorio sa, citiram:

Maggot
hahahahaha ajd :D

Tako da, ako je ikako moguće, ja bih te zamolio da prestaneš jesti govna, i malo skontaj kako da lažeš, nemoj tako nepripremljeno. :)
A vidim kako me svi tovare, ti i još par debila koji su isto radili što i ja, ako ne i gore, baš su "svi" tu uključeni, nema šta. :))
I piši do sutra sad šta hoćeš, ja sam svoje napisao, ne vredi se raspravljati sa takvima poput tebe kad ste propali slučajevi.

dajte ljudi više, malo smo šalom omekšali temu, prestanite da se svađate :)

Ja se ne svađam, samo sam objasnio (neću da napišem pogrdno ime zato što će me prijaviti pa ću dobiti ban zbog toga po ko zna koji put), neka bude, "liku" gore neke stvari. Ništa više. Sa njim više ništa ne diskutujem na ovoj temi. :)

A to da sam te molio možeš mačku o rep da okačiš, znam samo da sam napisao gore "aj da se čitamo" a ti odgovorio sa, citiram:

Cijeniš da će neko da ti povjeruje?

Dobro Maggot, evo čak neću da ulazim u to ko je u pravu, ko nije i ne znam skoro uopšte priču jer sam je jednostavno propustio, ali pitanje je dokle to treba da traje?

Evo sad je kraj Dzoni, u pravu si, koji se ja kurac sa klincem nekim raspravljam.

"Ај да се читамо" је л само мени ово звучи геј?

Cijeniš da će neko da ti povjeruje?

Samo još na ovo da odgovorim. Cenim. Zato što samo ti možeš prodavati te svoje maloumničke priče, a niko neće naći pvt da sam ga moljakao da me čita, ili još gore, lajkuje. I da, bitno je da ti imaš 30 godina, pa da sam ja klinac, izvini nisam te prepoznao. Ako nekim slučajem imaš, onda je tek žalosno to šta pišeš.

samo ti možeš prodavati te svoje maloumničke priče, a niko neće naći pvt da sam ga moljakao da me čita, ili još gore, lajkuje.

Naravno, kad si sve obris'o lololol

оћете да вас обојицу банујем сад??? доста је!

Očekivan maloumnički odgovor, svaka čast.

Ma ljudi, bilo prošlo, stanete obojica i gotovo. Koji vam je đavo. Tako možete u nedogled u principu, a nema potrebe. Pored svega, ovo ostaje sajt za zajebanciju. Ne treba ovde preterano zaoštravati stvari, posebno ne ovoliko dugo. Dobro, ne morate da se mirite, niko to ne traži, ali stavite samo tačko i to je to.

svi hoće da bude dog umesto doga

svi hoće da bude dog umesto doga

Ja neću. Najbolje je da Dog zauvek bude prvi. Tu je od početka, kul je lik, bez incidenata (koliko ja znam) i skroz je reprezentativan za prvog na Vukajliji. Sada bi mu dodao 360000 poena i niko odatle nikada da ga ne pomeri.

Divi ga Džoni gejština lolo

Ima čovek facu prvog čoveka i svakakve aure i ostale pičke materine.

Ima čovek facu prvog čoveka i svakakve aure i ostale pičke materine.

Možda je Paladin :) lololo

Divi ga Džoni gejština lolo

Kao onaj lik što rastavlja pa ga svi iznabadaju lolololo

Ima čovek facu prvog čoveka i svakakve aure i ostale pičke materine.

Ja bih zamenio bradonju i stavio Doga kao logo lololo