@Roki Onda Sansa postaje jedina naslednica Severa i Dola, zatim se otarasi njenog muža i oženi Sansom koju jel te toliko gotivi jer ga podseća na Ket. Dobije i ribu (haha ribu ... pastrmku) i vlast.
Kako to funkcioniše sa nemrtvima?
Sa one strane zida, neki su bezumni, a neki imaju um, ali su u principu sa crnim šakama?
A sa ove strane zida, mrtvi se samo dignu i nastave normalno?
Pazi, ne ustaju svi mrtvi. Recimo, Toros od Mira je uspeo da digne par njih. Šupka se da će Kiburn uspeti da resurektuje planinu, ili bar neke njegove delove. A oni s one strane zida ustaju samo ako su ubijeni od strane ovih Belih hodača, ili Tuđina. Tako sam bar ja to shvatila.
E sad pazi ovo, Toros služi Lrola ili kako se već zove njihov bog vatre i on je podigao Ket iz mrtvih kao i onog drugog lika iz društva bez barjaka. A sa druge strane imamo Tuđine koji isto to rade samo sa ledom? I na kraju imamo vatrene zombije protiv ledenih zombija u zombi apokalipsi.
http://imageshack.us/m/834/9550/spojler.jpg
@Roki Onda Sansa postaje jedina naslednica Severa i Dola, zatim se otarasi njenog muža i oženi Sansom koju jel te toliko gotivi jer ga podseća na Ket. Dobije i ribu (haha ribu ... pastrmku) i vlast.
Павле разочараћу те, али Кет није мртва. Заправо је јача него икад. :)
Pitanje za Pekija i druge GoT nubove: ko je na mom avataru? :)
Storma i iskusni neka se suzdrže :)
Ja sam posebna kategorija? Awwwww. xĐ
@Ox
Ja nisam iskusan?
Ilin Pejn? Ja ga tako zamišljam, a možda sam ga video i u seriji, pa se samo tripujem?
@bijem s budak
Kejtlin Tuli udata Stark, nije mrtva? A ko je onda ono telo što je Arja u vučijem obliku pronašla?
Pa telo jeste Kejtlin. ---------------SPOJLER-------------- Seti se Berika Donderiona i kako to s mrtvacima funkcioniše kod Martina. :)
E, to ću verovatno večeras da saznam, jer planiram da završim 3. knjigu, ali ipak :)
Ko je onaj mrtvac što je spasao Sema?
Hladnoruki? Ne zna se. Kruže priče da je Bendžen, al' opet...
I samo čas, znači Kejt jeste umrla, ja sam to i rek'o!
Sad to što je ona neumiruća, to je druga stvar :)
Valjda će da se opameti od te smrti, mada sumnjam...
@Stormborn
Kako to funkcioniše sa nemrtvima?
Sa one strane zida, neki su bezumni, a neki imaju um, ali su u principu sa crnim šakama?
A sa ove strane zida, mrtvi se samo dignu i nastave normalno?
Оксе да није то можда матори заповедник Ноћне Страже? Сигурно је један од њих.
Pazi, ne ustaju svi mrtvi. Recimo, Toros od Mira je uspeo da digne par njih. Šupka se da će Kiburn uspeti da resurektuje planinu, ili bar neke njegove delove. A oni s one strane zida ustaju samo ako su ubijeni od strane ovih Belih hodača, ili Tuđina. Tako sam bar ja to shvatila.
To je sinonim ili šta?
Hodači su sluge, kontam, a Tuđini su ono pravo. Strah i trepet. Gracioznii, s mačevima od leda. Hodači su oni ljudi koji su se uzdigli, kao Mali Pol.
Hodač je mrtav čovek koji služi tuđine?
Ili kako uzdignut?
Pa utepani su od strane Tuđina, koji su im posle udahnuli "život".
A njih bi trebalo da sredi Azor Ahai,za koga ja tipujem da je pitanju Hodor,mozda i Obrednik Meribold ili Stara Nen.
E sad pazi ovo, Toros služi Lrola ili kako se već zove njihov bog vatre i on je podigao Ket iz mrtvih kao i onog drugog lika iz društva bez barjaka. A sa druge strane imamo Tuđine koji isto to rade samo sa ledom? I na kraju imamo vatrene zombije protiv ledenih zombija u zombi apokalipsi.
То звучи до јаја! :)
Ispada da je taj Bog vatre, pravi bog?
Ili su svi bogovi pravi?
Ili su svi, sem sedmoro? :)