Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. A Tivina tumači Čarls Dens,lik koji JEBE u ulozi Mr.Benedikta u 'Poslednjem akcionom heroju'! Veliki plus za seriju!

2. Motherfucking awesome!! Sedma epizoda definitvno je ... nemam reči. The shit hit the fan! Drogov govor, zakletva straže, izdaja u prestonoj dvorani. Awesome! girlish screaming

3. Čarls Dens - Poznatiji kao Lord Vetinari. :D

1. Ne mogu da verujem da su ga prikazali kao nekog mesara ili šta već. Za Tivina se pričalo da je elegantan, da kaki zlato, ali da u slobodno vreme dere koću jelenima? Hmmm. Kontam foru, opet koriste ono kao i u prošloj epizodi s Deninim rukama, al' brateee.
    2. Jadni, jadni, glupi, plemeniti Ned. :( Ne možeš ti sa pokvarenom tako. I konačno: "When you play the Game of Thrones, you win - or you die. There is no middle ground." :)))
    3. WTF više s ovom crvenokosom? Dosta mi je i nje, i njenih obnaženih grudi! -.-
    4. Oša popravila utisak. Definitivno ne deluje toliko poremećeno kao u prvoj svojoj epizodi. Ha, moj lorde moje dupe. :D
    5. Sem koji kuka kako mu nedostaju curice. Awww. + Konj šlogiran od straha. I want more of Jon. ;)
    6. Pandrknuće i dobri stari Bob. I još uspe da se našali "titles, titles". :))) Aaaaaand all hell breaks loose. Eto zašto je Tivin vadio crevca jelenu. I Lansel je posredno izvadio crevca Bobiju. Mukica. Budala. :(
    7. Svidela mi se ova Deni - Drogo razmena. Baš su cakani. :) Džora: Nemoj se gnjaviti, to su samo pisma u kojima te obaveštavaju kako pomoći ubici sirote male Deneris. Džukela. A onda je prevladala njegova ljubav prema mladoj kraljici. Ih, kao u bajkama. :) Scena pravo iz knjige. Ala je Rakaro vešt s bičem. :D
    8. C,c,c, Lorde Snežni, ne slušaš ovaj odličan motivacioni govor Matorog Medveda, no se sprdaš sa Semom. Jon to the stewards. Kako samo spade osmeh. A Torn hoće da pukne od smeha koji se trudi da zadrži. Al' su uboli glumca za Dareona. Tačno onakav kakvog sam zamišljala. I onda mala predstava o tome kako se Džon naučio poniznosti. :) I opet otkriće - Lord zapovednik te priprema da ga zameniš, tupsone. Slušaj šta ti Sem kaže, ispod tog sala ima i malo mozga. :) You are a wizard, Harry. O, Sedmoro. xD
    9. Edard budaletina. Da je bar pokušao na Renlijev način, možda bi i spasao tu svoju tupavu glavurdu. I još gore, rešava da veruje Maloprstiću. Idiot. Šon Bin se totalno stopio s likom. Zaboravila sam i kako sam zamišljala Neda pre serije. Gospodin koji igra Maloprstića, zaboravih mu ime, takođe odličan.
    10. Awwwww, evo Duha. And... Hear my words.... :DDD Drvo srce izgleda jezivo. Siroti Sem, mogao bi da isproba neki boženkin preparat. xD Ruke šire, u lica se ljube, i šok dođe kad videše Duhove zube. :)
    11. Sunce ti žarko, da mene Drogo onako pogleda, usrala bih se. A posle onog impresivnog govora zamalo da se upiškim. Sli od smeha. Dotrački je urnebesan. :D
    12. I Edardu je metnuto do znanja. Mrzim Varisa, al' što su ga dobro napravili u seriji, bukvalno super kad se pojavi. We stand behind you, Lord Stark. Kako šaljiv čika. xD
    I da, zar ne bi trebalo da je Džofri samo od kuće Barateon? Hmmm, Serseino maslo, kao da već neće početi da se šuška da je Džof kopilence. I ode štit. I did warn you not to trust me. :)

4. Duh laje? WTF Duh nema glas, zato ga i zove Duh. Tivinov mesarski posao je gruba simbolika pada jelena. Mogli su to malo bolje. Sada kada me je prošao hype vidim mane epizode ... i to što moram da čekam dve nedelje za sledeću :P

5. i to što moram da čekam dve nedelje za sledeću :P

Taman da spremim koji ispit, ako bude bilo sreće. xD

6. 9. Edard budaletina. Da je bar pokušao na Renlijev način, možda bi i spasao tu svoju tupavu glavurdu. I još gore, rešava da veruje Maloprstiću. Idiot. Šon Bin se totalno stopio s likom. Zaboravila sam i kako sam zamišljala Neda pre serije. Gospodin koji igra Maloprstića, zaboravih mu ime, takođe odličan.

Не мош бити тачније. У једном тренутку сам помислио "прихвати Ренлијев предлог, буди кул бар једном у животу!", ал онда се сетим да је заиста будалетина, а и да би ја заокружио Станиса, да се којим случајем одржавају демократски избори. Белиш краљина, ко што јесте.

3. WTF više s ovom crvenokosom? Dosta mi je i nje, i njenih obnaženih grudi!

-----------------------
    БЛАГИ СПОЈЛЕРИ
    -----------------------
    Мислим да служи нешто као ПОВ из кога ће мало јасније да се карактеришу Теон (ипак је један од главних у другој књизи) и Малопрстић (ипак је главни:))

7. Може неко да пошаље линк за седму на пвт? Да се не јебавам по нету...

8. Pročitao sam i treću knjigu, još ova četvrta, pa da čekam 5.

9. e стварно лорд Берик Дондерион више изгледа као помоћник шефа кухиње него као главни баја шашаве дружине...

10. Berik je po meni ok,slican opisu u knjizi.Al di je loodi Toros bwe vishe:(

11. Gdje može da se nađe 7. epizoda? Je li izašla?

12. izašla. ja sa nekog zatvorenog torent sajta skidam, pa ne mogu da delim efikasno, ali ima da se nađe sigurno.

13. Шеста епизода, није седма. :)

14. Изашла је Пеки, него се тешко налази. Дали су је на неком ХБО премијуму курцу палцу недељу дана унапред.

15. Опааа. Нек да неко линк на пвт ако има добар линк за скидање. Ја тражим нешто по торенту, сви су ми сумњиви, ал' ајде.

16. Odgledao šestu i sedmu:

1. Sve u Gnezdu Sokolovom je keva, čak i vrata koja su modifikovali. Samo - kako onda stoji onaj zamak ako je ispod njega provalija? Ali koga zabole... Bron je ćale, on penetrira! Šteta što im Liza nije rekla ono ironično: Slobodni ste da se vratite Visokim drumom sami, hahaha i tako.

2. Ne razumem kurvu koju Maloprstić uči da se jebe (naravno da je golotinja dobrodošla, pa jadni trovač u pokušaju je prikazan sa sve visuljkom kako kaska za kalasarom) i zašto je ona važna.

3. Berik je do jaja, šta oćete, čovek iz naroda. Ali me čudi da nema nigde Torosa, ipak je on presudni lik družine gospodara Munje.

4. Izdaja Zlatnih plaštova je objasnila! Baš kako treba, napeto kao u WCu, a onda sve gotovo za tren.

5. A krunisanje Viserisa, a? Perfektno. Šteta što otpada možda i najbolji glumac u seriji, ali ko ga jebe kad je pička. E da: moja trudna žena lepotica neće da jede nikakva živa srca i ja se sad plašim da će roditi devojčicu :) šalim se, naravno.

PS: Ala smo postali fini, nema spojlera ovoono...

PAŽNJA PAŽNJA

http://darthmojo.files.wordpress.com/2009/03/spoiler_alert.jpg

U SLEDEĆIH DESETAK POSTOVA SU SPOJLERI VIŠE NEGO OPAKI. OPAKI SU TOLIKO DA ĆETE PROPIŠATI MAJČINO MLEKO I HEJTOVATI STORMU I MENE SA 50 DUPLAKA:

17. Šteta što im Liza nije rekla ono ironično: Slobodni ste da se vratite Visokim drumom sami, hahaha i tako.

E, i meni je ovo palo na pamet, majku im. :)

PS: Ala smo postali fini, nema spojlera ovoono...

Nema spojlera?
    3:)
    Rob Stark biva dekapitiran i mesto glave mu biva ušivena glava njegovog jezovuka. Ledi Ketlin završi kao zombi. E, da, Džejmi ostane bez ruke. Hmmmm, evo i jedan mali hint: Deni je džabe jela ono srce. 3:)

18. Kaži im ko će prvi biti dekaptiran! Njihov voljeni...

19. NED! :Đ
    Da se opravda ovo opaki spojleri malko, greota. :)
    Hmmmm, e, da, i Sirio možda bude utepan. :) I Teonu bude odrana koža s prsta. :) I Ser Džora je izdajnik! I, i, i, Ser Baristan će dobiti otkaz! I Tivin će d'umre. :DDDD

Čoveče, kako je ovo prijalo... xD

20. I Renlija će dubije senka njegovog brata, to si zaboravila.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.