Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Jaooo, da, jesam! I, i, i... Hmmmmm, da, Džofri će biti otrovan, I belon Grejdžoj će da se srga s mosta! I Polušaka će d'odapne! I Berik! I da, zmajevi će se izleći iz jaja! I Sem će ubiti Tuđina ili tako nešto. (Zaključak: Sem je predator.) :))))

http://th07.deviantart.net/fs25/150/i/2008/150/a/5/Fat_Predator_by_edopunkrock.jpg

2. Ali mislim da je ovo gigamegaspojler: Deneris će duguši njenog Droga! Plačite, vi što knjigu niste čitali!

3. Ju, to sam i zaboravila. Al' tehnički on je bio u nekoj vrsti kome. Ona mu samo isključila aparate. :)

4. Hahaha! Tehnička koma! :) Ajd postavi onaj crveni spojler gore, ja ne znam kako...

5. Jeb'o vas kurac, tek sam na 300-oj strani prve knjige! Kurčeva glava vas jebla da vas jebla.

6. Ne znam gde je, al' evo, saću metim ovde nešto, čisto kao upozorenje: NE ČITAJTE POSTOVE NA GORE, BIĆE VAM ŽAO, AKO NISTE ČITALI KNJIGE!

http://images.eonline.com/eol_images/Watch_with_Kristin/20080711/spoiler_alert_300_w.jpg

7. Pa što ulaziš na temu, nesrećo? Zezala se Storma, zezala se... na ovu temu dođi tek kada sve pročitaš, bez zezanja, jer spojleri su svuda.

8. Storma izbacivala frustraciju. Al' eto jednog veeeelikog spojler alerta, da se neko još ne zezne.

9. Hmmmm, e, da, i Sirio možda bude utepan. :)

Само као име. :)

10. I lol'd. Inаče Marteli jebu kevu wtb more of them.

11. Само као име. :)

Šta znam, možda je on Džaken, al' beš ga, kontam da će Martin da kaže baš iz razloga što dosta ljudi to konta da se samo malo igrao. :)

12. Martin me nervira jer je sad u 4. knjizi ubacio boga oca nepotrebnih POV likova, ajd' Brigitu ali ono sa Gvozdenim narodom je sve moglo u pasus da stane!!
    I još je zanemario Arju u prvom delu prve polovine knjige, kontam da Bren uopšte neće da se pojavi, a ostali su svi smorni!
    Nisam verovao da je moguće, ali po malo su mi i zanimljive ove glave sa Sansom, svakako zanimljivije nego te sa Gvozdenim narodom i Brigitom!

13. Brena neće biti do Plesa. It is known.

14. Znano je!

Nego, Ples je 5. ili 6. ili 7. knjiga?

15. Meni su Gvozden ljudi bili interesantni, mene su Serseina poglvalja nervirala. Toliko nervirala da za malo nisam bacio knjigu. Sansa postaje intersantnija u Gozbi, njen lik sazreva do kraja serijala ima ona da postane zajeban igrač, pa čak da sjebe i Pedoprstića.

16. Gvozdeni mrače. Pogotovo gospodin Utopljeni. I Semova poglavlja su me davila kad sam prvi put čitala, sledećih puta je išlo bolje.
    edit: Milošću Šerifa Gileta, prvog svog imena, koji slabo zalazi po forumu, izvolite ovaj link: http://www.buzzfeed.com/donnad/introducing-stupid-ned-stark

17. Одгледах седму.

Јебем ти серију, ко ће да чека две недеље јеботе...

Едит: И даље сам под утиском краја епизоде. Јебем ти серију, куд поче да је гледам. Има да поједем нокте и прсте до пола 6. јуна.

18. I na kraju će da uhvate Kejtlin,da je predaju haškom tribunalu i Vesteros ulazi u EU 100%. E ovo je bio opaki spojler :)
    Sad ću da geldam sedmu. Probajte na torentu ima svačega.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.