Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Mladić će biti osuđen za zločin nad Dotracima,sad sam čitao demo poglavlje!!!

2. Ахахахахах која победа!

3. You know nothing, Jon Snow! :D Valar Dohaeris! :DDD

4. Joj, nikako da krenem čitati 4. knjižurinu. Ove tri sam pojeo, još jednu da smlavim i onda mogu smireno da prelistam sve postove na ovoj temi.

5. Fanovi, ajde malo pokažite koliki ste fanovi na delima. Mislim, lako je pričati :)

Mislio sam da mi ludi fanovi, poput Storme i moje malenkosti, uzmemo neke nikove iz GoT i avatare prilagođene tome. Ja već imam, Storma je sad Crvena Kobra Martel, samo još avatar da nabaci. Ajte i vi.

6. Ja rešila svaki dan ktitorstva sad da uzmem da mi bude neki lik iz knjige i da zaključim sa Stormborn. ;)

7. Ја сам само фан серије за сад, јел се то рачуна? :)

Бићу и фан књиге кад је прочитам, вероватно. :))

8. Može. Peki, ti budi Maloprstić. Vidim da si sposoban, a nešto tripujem da si mali (zapravo više mršav, ne znam otkud mi to). :)

Kobro, stavi i avatar neki.

9. Дај, па не морам ваљда највећа превара да будем, мајку му? :)

10. I svaki dan da menjam avatar? Ionako misle da sam muško, bre. xD Al' probaću da nađem neku gde je Kobra ženstven. xD Za sutra rezervišem, hmmmm, nek bude Arianne Martel. ;) Tj. od ponoći. :)

edit: Nigde nije ženstven. Nećem menjam avatar dok se ne prebacim na ženske likove. :D

11. Дај, па не морам ваљда највећа превара да будем, мајку му? :)

Metni Renlija. On je kul. 3:) Ili Lorasa! 33333:)

12. Metni Renlija. On je kul. 3:) Ili Lorasa! 33333:)

Нека хвала онда, остаћу мохиканац! :))

13. Pa uzmi onda nekog Dotraka, evo ja predlažem Rakara. Ili Aga. Ili Joga. (to ima u knjizi, u seriji su ostavili samo Rakara)

14. Ne može, Drogo je previše moćan lik za ono kako ja zamišljam Pekija :) Ne znam zašto mislim da je mršav :)

SPOJLER SPOJLER SPOJLER

A i Drogo je kratkog veka

KRAJ SPOJLERA

15. A Rekar je sav sitan...
    A što je Renli dugovečan, to je za priču!

Inače ja se premišljam između Droga, Siria i Hgara!

16. Jao, kako se ja Hgara nisam setio! Ako ti uzmeš nekog drugog, ja ću posle da postanem Džaken.

http://farm3.static.flickr.com/2699/4426737443_bc7649aeeb_o.jpg

Ili možda neću, nema nekih kul slika.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.