Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Pa evo sad sam Džon Snežni. A vidi Stormu što je Melisandra! :)

2. Nisam mogla naći neku normalnu sličicu Arijane Martel, pa odustadoh od nje. Sutra sam Brijena. ;)

3. Na koga li najviše ličiš u prirodi, na Brijenu, Melisandru ili Arijanu? :)

4. На Џона Снежног. :))

5. Mislim da ne ličim ni na koga odatle. Ali bukvalno. Bar da meni padne na pamet. :)
    Okše, menjaj nik, bre! Dosta si bivao Gren. :P :D

6. На Џона Снежног. :))

U, šta ti reko! Znači Storma ima blage crne malje po licu. Pa nije ni to loše.

7. U, šta ti reko! Znači Storma ima blage crne malje po licu. Pa nije ni to loše.

Заправо, мислио сам због браде...

8. E, a ličim na njega. Mogao bi da mi prođe kao bata. :D

9. E ja mislim da će Brijanu da glumi neka seksi hot hot hot glumica i time poništi smisao tog lika.

10. Opet sam gledao sve epizode.Ubedljivo najjača scena mi je kada Arja 'pleše' sa Sirijom i Ned dolazi da ih gleda i odjednom počinje da se čuje zviždanje mačeva i ljudski urlici.

11. Ko se seća meni je prvi nick bio 'Delivepar',ako znate ko je lik:)

12. A mi crnici što smo već gledali sedmu sada mora čekamo još nedelju dana?

13. CrazyAjvar
    E ja mislim da će Brijanu da glumi neka seksi hot hot hot glumica i time poništi smisao tog lika.

BRIENNE TARTH] FEMALE. Age: 20s. A skilled warrior in service to Renly Baratheon. Larger and stronger than most men, we first meet Brienne when she wins a tournament, defeating the famed Loras Tyrell. Big-boned and plain faced, she has an awkward personality, but is also honest and loyal. She is derisively known as “Brienne the Beauty”… RECURRING. (Season Two: 6 episodes/Season Appearances: Multiple Season) Must be a MINIMUM of 5’10″. Do NOT submit actresses that look like models. We are looking for a big, WARRIOR-TYPE woman that’s more MANLY than womanly.

Izgleda da ipak idu na ružno. :)

A mi crnici što smo već gledali sedmu sada mora čekamo još nedelju dana?

Mi crnci utvrđujemo gradivo. :)

14. E fala q*. Zanima me ko će da glumi Mensa Rajdera i onu crvenoksu Džonovu kres varijantu.

15. Sve nas to zanima. :) A nikako da stigne neki zadatak od Martina, ćorava mu strana. :/

16. Kako me je ispizdio Martin kad je roknuo ribu džindžerastu, jebo ga ker, da ga jebo. Aj sve nekako, al' što je nju sabJo, jebo ga pas?!

17. Ma ona nije bila pravi lik, nije imala dušu :/

18. PavleKZN nemaš ti pojma. Ništa ti ne znaš, PavleKZN.

19. Kad krenu bitke, eeee... jedva čekam samo da ih lepo prikažu, a verujem da hoće.

20. PavleKZN nemaš ti pojma. Ništa ti ne znaš, PavleKZN.

To je znano.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.