Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Pa vidi se iz aviona, gomilu hintova nam je Martin dao kada je Brijana došla na ono ostrvo sa sveštenicima. Ogromni sveštenik koji voli pse, njegov konj je tamo takođe, onaj glavni sveštenik je rekao da je "Pseto" mrtvo, nije rekao da je Sandor Klegani itd. Neće on da vaskrsne jer nije uopšte mrtav.

2. Verovatno će da se pojavi u nekoj jebačkoj sceni i spase život nekom od ove preostale Starkove dece i tako se iskupi za prethodne grehe, pri tome će da baci kašiku i svi srećni.

3. To bi bio preveliki kliše. Nadam se da će Debeli zadržati sposobnost da nas iznenadi.
    P.S. Ajvar, možda si u pravu, ali hoću da kažem, ko nije verovao do poslednjeg trenutka da će Ned da se izvuče i da ih sve izjebe? Ned i Pseto nisu ista kategorija, ali opet...

4. Ned nam je pouka da niko nije siguran. A da ih kolje, kolje. Ginu ko pilići na pokretnoj traci. Ja bih više volio da se Sirio pojavi odnekud, prije on nego ker, ali mislim da je priča sa kerom ostala nedovršena, a Planina je bio tu samo da šuti i kolje.

Nego, gdje ode Pauk? Sa Baukom? Jbg, na početku serije je ćaskao sa Ilirijom... A i on je sa istoka, pa sad, ko će ga znati... Aj još neke pretpostavke, vidim da se samo držite činjenica, ništa šta bi, kad bi...

5. Сирио ми је сумњив. Из Бравоса је, тако да ко зна, можда је узео Тренту фацу и шеће се по Краљевој Луци. Али, мислим да је слаба шанса за то.
    Баук и паук су сто посто на истоку неђе.
    И да, живо је Псето, гарантујем.

6. E da, ko je išao da rokne Sirija? I koliko ih je bilo, 4? Ne sjećam se baš, a znam da ih je roknuo sve i da je onda išao fajt sa vitezom, ali on je imao jebeni drveni mač. I ne, nisam još gledao jebenu 8. epizodu jer mi je spor net, a nemam vremena da uzmem od nekoga drugog jer jebeno štrebam.

7. Nikada neću prežaliti ti što Baristana Selmija ne igra Šon Koneri. Dobar je i ovaj ali zamislite kako bi Koneri jebao!

8. Odgledah i ovu devetu epizodu, još jedna ostala. Kako dobro odigrana Arja na kraju. Odličan kraj. Ove poslednje epizode deluju prilično dobro, jedva čekam da vidim šta će napraviti u sledećoj sezoni.

9. Бемти дан кад почех да гледам ову серију.

Снимљено савршено, нема дилеме.

10. Нисам. Па не би онда' оволико био под утиском ове епизоде.

Али мораћу изгледа да узимам књигу овог лета, нема шансе да се стрпим за другу сезону. Колико дуго нисам читао, биће чудо ако нисам заборавио...

11. Нисам. Па не би онда' оволико био под утиском ове епизоде.

Тек би онда био под утиском :)

12. Не би, онда бих знао шта ће да се догоди. :) Овако нисам имао појма шта ће да се деси. :)

13. Vecini mojih drugova se ne svidja serija jer nisu procitali knjigu, ne znam zasto. Mislim, serija sama po sebi je vise nego dobra, sve je dobro uklopljeno, na stranu knjiga. Njima se jednostavno ne svidja. Treba sve ljude navuc' makar da "Game of Thrones" procitaju x)

14. Sad odgledah i trejler za finalnu epizodu. Podićoše me žmarci na Kralja na Severu. :D
    A jedva čekam da vidim SPOJLER SPOJLER SPOJLER zmajeve. :D

15. kad počinje druga?
    Pre će Pseto da se vrne nego Sirio. Varisa čeka velika uloga aj ken fil it.

16. Друга сигурно неће пре јесени...

17. Снимљено савршено, нема дилеме.

18. Nisu pokazali bitku u Whispering forest kada su uhvatili Džejmija :( Valjda će druga sezona da ima masovnije bitke prikazane s obzirom da je prva sezona uvek skuplja pa će imati novca za CGI.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.