Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Haha a jes vulverin bio tres

2. Dobro taj deo je jasan, ne moze da bude lord i nasledi presto jee vise nije stark ali moze da bude izglasan

3. Jasno je to naravno samo deluje glupo i smešno da brat koji viče jednu stvar tri sezone odma baca smešak kad ga izglasaju i iz gasa je pa štas ti mislio da sam ja retardiran.

4. Odnosno nije problem što su njega izglasali nego što su celu njegovu priču odradili polupano i ko da nisu znali šta s njim i na kraju odjednom on kralj i baca tu forice, a ne zna de se nalazi od četvrte sezone.

5. I šta sad? Zmaj pobeg'o, crnac odlučio o nečemu bitnom, patuljak ne samo da je izbegao potencijalno obezglavljivanje nego još postao pravo iz ćorke glavni baja u kraju, invalid postao kralj...

Jedino što mi stvarno nije jasno je da li je onaj zomboidni gorštak što je čuvao kraljicu, preživeo pad sa zamka. Mislim, ako je preživeo ubod mačem u telo, a nakon toga ubod nožem kroz oko, šta je to 50-100m pada sa sve onim blokovima.

Inače, zanima me da l' će pored već postojeće table na Stradunu da stoji još jedna tipa: "Na ovom mjestu je srboćetnićki zmaj zapalio nedužno pućanstvo Вестероса"

6. Pali su u vatru brt to ne moze da prezivi ni zombi

7. Да, у мору нелогичности заборавили смо да поменемо змаја. Велика мрга која лети и бљује ватру, и раније кроз серију је клао овце народу и јео их и правио пичвајз чим му Денерис окрене леђа, поврх тога је успео сам да побије цео Дубровник практично, сад трчкара слободно и свима је то ок, као шта има везе, шта може да пође по злу.

8. i dalje mi je hajlajt scena gde deneris govori dotrakijima i neokaljanima kako su oslobodioci i oslobodili narod od tiranije, a ovi popalili i silovali i zivotinje, a od ljudi nisu ni koske ostale

9. Pa Sersei je od njih napravila štit kao pa su sami krivi itd

10. Dobro taj deo je jasan, ne moze da bude lord i nasledi presto jee vise nije stark ali moze da bude izglasan

I reko je značajno dosta ne mogu ničega Lord da budem, ja sam Trooki Gavran (a u sebi je mislio tipa šta, samo čekajte da vidite kako se razvija situacija, što sam je sad zajebao ovim kriptičnim komentarom) šta je s tim fora da nabace tenziju i predstave ga ne znam kako, mogli su samo da preskoče.
    Ili to ili ni oni nisu znali pre dve i po dine da će on sedeti na Tronu, što im se sa krda stvari dogodilo.

11. Nikolaj Kosta Voldo stidljivo najavio ARJA (nebeska) Pirat SIKVL.

Bren pičkurina mala vargovao sve ove što su glasali za njega.

Realan rasplet, kad su se cigani popakovali na brod i krenuli na ostrvo Naaath, Dzon kaže ćopavom Brenu aj odjebi, šibamo se ja i Gendzri 1 na 1 za kraljevsko mesto, izbije ga Dzon i kaže - imaš 7 dana da mi sklepaš gvozdeni presto kakav je i bio.

Jara Gvozdena se skenjala što se prva nije setila separatizma kao Sansa.

12. Ovaj twist u kom Deneris gudi razum i postaje istinska naslednica svog oca je konceptualno konkretan, ali su ga baš usrali u razradi. Jako tanak scenario u poslednje dve sezone, do te mere da su i zasrali dobre momente ekranizacije u ranijim sezonama. To njeno ludilo je jako loše razvijeno. A ako je tačno da su producenti rekli nešto tipa "Vi napravite bolju", onda je to stvarno beda u rangu one kad nisi zadovoljan skupo plaćenim i nadaleko hvaljenim obrokom u restoranu, i kuvar ti kaže "Ti spremi bolji biftek kući".

13. Dd to je glavni problem, previše loše razvijenih dobrih završetaka jer su govna učmala.

A pored tih producenata izlazi sad i cela glumačka postava sa izjavama tipa boli nas kurac što mislite da je loše, trudili smo se krda. Što kapiram da manje više moraju da kažu al nekako jebemliga iz nekog razloga i deluju uvređeno dosta. A ostavili flašu vode i Starbaks jebeni na setu.

14. https://youtu.be/OaNENRfrzbE

Hvala bogu na Dinklidžu i poslednjem ovom snimku sa njim inače bih mislio da su i glumci polupanci i da ih boli kurac za to što su im unakazili likove.

15. Hahaha a svi kao OK nek se otcepi Sever, nije frkica, šta je to, samo pola teritorije.

16. meera reed mogla da bude kraljica jbt

17. koliko su smor epizode pokazuje cinjenica da su ljudi primjecivali milion drugih sitnica. malo ko uopšte o radnji samoj raspravlja.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.