Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne znam što se svi tolki potresate oko bitaka. Mislim da one nisu najbitnija stavka Martinovog sveta.
Nisu ali Crnobujica je Crnobujica.
Crnobujica?
To je iz 'Sudara Kraljeva' ako si čitao knjigu.
Ma jesam, ali ne mogu skontati ko je taj lik.
EDIT: jbt misliš na bitku, nisam skotao. Jbg, pomiješali mi se prevodi.
Nije lik nego reka koja protiče pored Kraljeve luke gde se odigrala ona bitka u drugoj knjizi.
E da, kad se već borbe spominju, Drogova u seriji je baš prejako odrađena. Skršio onog majmuna kao bubu. Jednom borbom su pokazali kako je on najjači kal ikada, ali će ga sjebati ona kuja maegi.
Najveće sranje je to što su Tiriona roknuli jebenim maljem, a on se borio sa sikirom. Mislim, pored toga što bitke nema uopšte. Vidi se da HBO štedi na bitkama, pizda im otpala.
Meni je dobro odrađeno to sa Tirionom. Crnobujica bi treabalo da bude, bar nešto od nje da se vidi, tu si u pravu. Al' opet, neću patiti ni ako samo bude prepričana.
http://www.youtube.com/watch?v=1kLSYTHQbm4&feature=youtu.be
Još nekih pola sata do poslednje epizode. Jedva čekam, jedva čekam! :D
Није баш, Мартин је нагласио негде да нема шансе да је преживео... Баш штета што су морали да кокну тако доброг глумца у првој серији, ваљда ће звати још неке легенде попут Шона Бина за следеће књиге. Мелисандра и Станис ће бити упечатљиви, сигурно :)
Pih, ko još veruje Martinu. :)
Reako je da je Pseto mrtav, ali da li je i Sendor?
Rekao je da je Sirio mrtav, ali šta ako je on i Džaken? :)
WOW, KAKVA EPIZODA! Naježila sam se minimum tri puta. Kralj na severu, There are no men like me..., Zakletva straže, JEBENI ZMAJEVI!!! Plašila sam se da će usrati to nekako, međutim uspeli su da izgleda super, iako mi zapalo za oči da Deni nije ćelava. xD Arjine scene su super. Kako suptilno rešeno pojavljivanje Džakena. :D Malo su mi zasmetale one scene sa Sersei i Piselijem, al' dobro sad. Ko će čekati još godinu dana, kuku???
http://www.youtube.com/watch?v=189NzdB1P14
Епизода је врх. Задовољан сам свиме. Али она северњачка курава, мора ли свугде да набија своје тело? Од којег је значаја њена појава? Мада, сцена са Писелом је до јаја. Старкеља, како ћу слатко да гледам када га Тирион дохвати.
Велиџон - царчина.
Псето - један од најбоље пренетих ликова, дефинитивно.
Фали Црна Риба. И Болтон. Нисмо видели Брзоречје нимало, мада контам да се штекају за другу сезону.
ЗМАЈЕВИ, ФАК ЈЕА!
Знано је.
E, da, iako je Sansina gluma jadna uglavnom, svidela mi se scena s glaveštijama na kočevima. I Šae mi je skroz šta koj moj. Izmenili su je mnogo, nervira me. I Pseto su razblažili dosta. I šta su se navrzli na Varisa i Maloprstića? Možda planiraju neki spin of s njima... -.-
Dobra je i scena kad Deni utepa svoje sunce i zvezde. Eh... Mada me čudi što su izostavili onaj deo iz Mirinog govora kada priča i o nemogućnosti imanja dece. Možda neki hint u budućnost? I gde su zakletve krvorodnika, zašto je Džora postao krv njene krvi?
KRALJ NA SEVERU!
Ja dok nisam gledao seriju nisam znao da Varis priča sa magistrom, je l' to zato što sam slep ili zato što se ne kaže u knjizi?
Uffffffffff, epizoda je bone-a-rific. Zmajevi su odrađeni super. Arja i Robertovo kopile, super scena. Džon i ponoćno jahanje, plašio sam se da će to da zaborave. Zar Džejmi nije bio u tamnicama Brzorečja? Piseli i ona kurva ... errrr why? Znam da su meštri i ginekolozi između ostalog, samo se nadam da je ta poseta bila tog tipa lol. Kralj na Severu! Rikon i Bren i njihovi snovi kul urađeno.
Pa zar u knjizi nije uvek bio maltene nežan prema Sansi i hrabrio je?
Slažem se! Čisto da se pokaže koliko je čovek predan veri. Njegova totalna suprotnost je Mokrokosi, jedva čekam da upadne u kadar zato što Grejdžoji JEBU!
Meštari nisu sveštenici, već naučnici, doktori, učenjaci itd. Jeste da daju zakletvu u citadeli da neće da imaju ženu (misli se na suprugu ne na žensko meso jel te). Ta scena je napravljena samo da pokaže da je Piseli prepreden sa istom količinom "prepredenosti" kao i Pauk i Maloprstić. Makar po mom nekom rezonovanju.