Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
To sam i ja mislio za Tajvina, da neće znati kako sa tim natprirodnim sranjima, al naleteh danas na obrisanu scenu gde Tajvin još u drugoj sezoni šalje ljude na Sever da provere opasnost od Vajt Vokera. Što mi je dosta drago jer je Tajvin najveća igračina tu ubedljivo.
https://imgur.com/a/zep5f9Z
Šteta što nije voleo kepeca i što mu je to došlo glave, najjača je glavica.
А и Тајвин је прави поборник прагматичке реалполитике, адаптирао би се врхунски и на већој сцени.... Једини је упит какве би односе имао са Аријом и Сансом....
Dada, odgledah pre neki dan čuku i po objašnjavanja zašto je Tajvin najgenijalniji lik u celoj Igri prestola, nije brat nijednu grešku napravio osim što Tiriona nije voleo. Lav kad treba da se zastrašuje, lisica kad treba da se prave smicalice. Makijaveli of Gejm of Trons se zovu klipovi koga zanima, sve su do tančina objasnili.
A i ovaj brat što ga je odglumio je jedna od boljih intepretacija nekog lika ikad, skidam kapu čoveku svaka mu dala, svaka scena sa njim je remekdelo.
Lik je zapravo stvarno odrao jelena u onoj prvoj sceni u kojoj se pojavljuje.
Е, ал' и за њега би ми било интересантно видети како би се одвијала прича даље и шта би радио са Тирионом пошто му је Серси буквално који сат пре него што ће га овај убити претила да ће свима испричати за њу и Џејмија.... Око деце је реално једине проблеме имао, Тириона није волео, Џејми му је утерао кад је отишао у краљеву стражу, а потом Серси са овим....
Džejmi u par scena zablistao je
Pomenuo je neko pogled onaj na kraju epizode itd
Гледам за Вичера, Сапковски би требао изгледа да буде консултант око серије....
Dd dosta problema sa decom al jebiga kad mu je umrla žena, kapiram da bi se ona njima bolje bavila nego on lolo.
A nije mu Džejmi uterao nego Eris onaj ludi. On je imenovao Džejmija u Kingzgard jer je hteo da zajebe Tajvina jer je bio solidno ljubomoran na njega jer mu je bio Hand of the King i za sve što se dobro uradilo za vreme njegove vladavine je bio zaslužan Tajvin.
Solidno mi je žao što ga je ubio kepec iako je zaslužio jebiga, voleo bih da vidim kako bi ispao Vesteros da je Tajvin imao vlast sve vreme.
Ova piše prikvel jebeno će biti još gore od d&d morona haha
https://www.imdb.com/name/nm1237416/?ref_=tt_ov_dr
Lele pa kakva je bre ova
Uu ova riba deluje kao da će Rat pet kraljeva pretvoriti u Rat pet kraljica. Tipa možda na kraju bude rođena Jane Snow i ispostavi se da je Regar bio trandža.
Jebem im se s majkama ludim, tačno će sve biti zasrano, živimo u vremenu nekompetentnih idiota koji su ubeđeni da rade svoj posao dobro jer su eto tu gde jesu i nije im jasno da ih mi plaćamo i da moraju više da se trude.
Mada i ne moraju kad je i narod glup.
Зар се није он због Серси прикључио, да би били ближе као? Да ли се требао оженити за некога, не знам не сећам се, а мрзи ме да гуглам около сад за то....
fuckin angry karen
Jebemliga ne raspolažem baš tačnim informacijama, planiram da iščitam kad faks završim već godinu dana.
Al na ovim klipovima o Tajvinu su rekli da ga je Eris imenovao da bi ostavio Tajvina bez naslednika.
https://m.youtube.com/watch?v=TbwroS0YP54
hahaha prejako kad sam gledao ovaj film nekad ponovo poslije got-a i prepoznam njega
Hahahaahh idi u kurac. A glumi brat sad i u Godzili novoj biće smešno videti ga u tom okruženju posle ove uloge.
А добро, краљ ваљда мора свакога у његовој стражи именовати, ал' није због Ериса то постао....
Pa jebemliga ne smeš valjda da odbiješ kraljevu naredbu.
A i ne bi dozvolio lik da mu jedini sin kog gotivi uradi to i ostavi ga bez naslednika, a ceo život se gasira na pravljenje dinastije.