Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Па није наредио да буде већ га је примио за једног од стражара, именовао у стражу, као поставио.... Серси га наговорила да дође јбг....
    https://awoiaf.westeros.org/index.php/Jaime_Lannister#Raised_to_Knighthood_and_to_the_Kingsguard

2. Креће ваљда крајем године снимање нове серије, о Дугој ноћи.... Робертова побуна, Егоново освајање, не знам шта би још занимљивије могли од тих већих догађаја направити.... Кажу и Аријина ова путовања да ће радити....

3. Pa dobro ispadosmo obojica u pravu.

4. Oće oće opariće se s gomilom serijala novih, samo se plašim da neće to biti ni blizu kvaliteta nekog. Sve se to lošije i lošije piše i snima.

5. gledace to ljudi, ali ja znam da ja necu. cekam samo knjigu da izadje sad.

6. Al što su lagali da su snimali u mraku da bi bilo realnije, kako ih nije sramota.

7. Samo ne bismo trebali kao debili da retrogradno mrzimo ranije sezone. Ima tu momenata koji te rasplaču, iscimaju i ako znaš šta će se desiti, koji imaju perfektne dijaloge. Jednostavno braća su se latila posla i smorili se na pola...

8. "Taking place almost entirely at night and in the rain, the sheer scale of this battle sequence was unheard of in film at the time. Filming it was entirely another kind of struggle. It took three and a half months of freezing night shoots to finish the sequence. On nights when there was no precipitation, gallons of water was rained down upon the cast. To keep the scene intelligible, a misty blueish backlight was used, ostensibly emulating the light of the moon. As a result, the action and actors expressions remained remarkably clear in the dark"

vs

RUSH B

9. Samo ne bismo trebali kao debili da retrogradno mrzimo ranije sezone. Ima tu momenata koji te rasplaču, iscimaju i ako znaš šta će se desiti, koji imaju perfektne dijaloge. Jednostavno braća su se latila posla i smorili se na pola...

True dat

A što se osvetljenja tiče kapiram da su ograničen budžet i činjenica da je dosta jeftinije odraditi CGI kad je potpuni mrak odradili svoje, ne znam što pokušavaju da se izvlače na bilo šta drugo. Kao hteli realno da prikažu mesečinu šta. Prodaju priče da su hteli verodostojno da prenesu horor u kom su se nalazili likovi.

10. Džon Snežni - Heroj a ne zločinac!!

11. svaki je srbin dzon

12. jel mzoe neko da mi preporuci dobru knjigu iz epske fantastike da nije ovo martinovo

13. Poter hari kao deca smo se igrali

14. kaže ti šerlok hronika ambera
    zahvali njemu

15. shameless je najbolja serija ne ovo, rasplakao sam se na kraju kad je fiona odlazila

a tivin lanister je isti po ponasanju nekako ko Jay Prichett iz modern family...a sin mu ima ponasanje ko bombas

16. hvala serloce a i tebi rifraf sto si preneo pruku.to je to, klasik.da vidim bas dal ce da mi se svidi

17. @labo artur i mili moji

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.